2015. december 30., szerda

Eladó iphone xr jofogas

Eladó iphone xr jofogas

Használt Kártyafüggetlen. Adás - Vétel - Csere - Szerviz. Diósd: Agip kút mellett - Budapest Campona. Műszaki cikk, számítástechnika kategória további üzletei.


Eladó iphone xr jofogas

Profi és szakképzett csapat vagyunk! Gyere be hozzánk és segítünk! Több ezer elégedett ügyfelünk a . Javítás akár órán belül . Kolosy téren az Újlaki Üzletházban várjuk ügyfeleinket.


Független, bevizsgált, garanciális használt és új apple termékek. Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt , valami forgalmas helyen! Karc és sérülésmentes, a podok tiszták, kifogástalanul működik. Eredeti dobozában, viszont lightning . Nincs több kedvezmény a bolt számára. Bevizsgálás a helyszínen.


Eladó iphone xr jofogas

Ha berakjuk a sim kártyát, akkor utána lefagy! TMX Mobile Solution Szerviz Kft. Bár van egy apró hibája! Egy nagyon kicsi Fehér csík van a jobb felső sarkában, DE nem akadályozza a képernyő . Samsung Galaxy Tab S es iPad 3-as (plusz Logitech alu bill) elado. Tablet, Ultrabook kínálatunk.


Apple IPHONE 6S 64GB (Független). Változatos kínálat, versenyképes árakon. Szívesen nekiesnék szerszámokkal az építésnek, de egy laskás-ház csere vagy adás vétel sajnos nem két perc.


Mobiltelefonok, tartozékok értékesítése és szervizelése. Azért történtek dolgok, illetve ígértem, hogy . Hangszerbolt, Webshop és gitárszervíz. Gitár, basszusgitár és erősítő szaküzlet.


Brékó, Kelt vagyok, vétel ! Kis spéttel, de hát így is ropogós, csak nem csak a külseje. Ennyit az obligát zsemlehasonlatokról. Szervizfutárunk segítségével az egész országban elérhetőek vagyunk.


Amennyiben szolgáltatásaink igénybevétele során kérdése, problémája van,. Az egyik előlapon van kis szakadás! Magyar Hírlap online: Magyarország első számú, mértékadó konzervatív online lapja.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Nem csoda: az adásvétel azért még a sok milliós tételekhez szokott amerikai elit .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések