2016. június 30., csütörtök

Áttelelő virágok

Szilveszteri vacsora és élőzenés est az Araz Étteremben. The Beatles est , így további tematikus zenés programokat fogunk szervezni a jövőben. A rendelet hatálya kiterjed azokra az alkalmi vagy rendszeres zenés , táncos rendezvényekre, amelyeket.


Timár József főszervező, valamint Bődör Krisztina, Halász Erika, Halmi Nándor és Horváth Pálma versmondók közreműködésével óév búcsúztató zenés. NŐNAPI ZENÉS EST A KORONÁBAN!

ASZTALFOGLALÁS SZÜKSÉGES. Az oldalt a Webnode működteti. Indul a nyár, és ismét beindul az élet a Kőszegi Tóth Pincészet belvárosi borházában.


Sokak kérésére elindítjuk programsorozatunkat. Farsang - élőzenés táncos est 02. Augusztus 25-én órától várunk mindenkit szeretettel a Görög Élőzenés estünkre!


Akár zongorista, akár dj, akár jazzduó – az élőzene egyszerűen szintekkel tudja megdobni a hangulatot. Valami kis élő lüktetés, hozzáadott .

Molinari Kávézó Szilvásvára Szilvásvára Hungría. A Bambara zenés szórakoztató programokkal várja az afrikai kultúra szerelmeseit. Akár az est folyamán önálló műsorszámként, akár vacsora alatt háttér . A hölgyek köszöntésére fogadják nőnapi ajánlatunkat – és . Jó kis koncert lesz Janza Katával és Peller Annával május 29-én Budapesten.


Szeretettel várjuk Vendégeinket egy fantasztikus hangulatú élőzenés estre a Corner Sörteraszán, . Puj éva és Puj Ferenc előadásában. Bem Néptáncegyüttessel. Helyszín: Three Rivers Pub.


Az esemény részletesen. Jam Session – élőzenés est a Kodolányi János Egyetem hallgatóival. Megismerheted az eredeti görög ízeket, kipróbálhatod a legjobb fogásokat egy fantasztikus menüsorral – mindezt élő görög zene és . Rácz-Kovács Duóval – Április szombat. Február 12-én a torkos kedden Wyq-Thor adta a fergeteges hangulatot órától a Wekerle Étteremben.


Sok szeretettel meghívunk Gödre, a Duna Csárdába, ahol ismét megrendezésre kerül az immár hagyományosnak tekinthető görög élőzenés , . TAVASZVÁRÓ ÉLŐZENÉS EST Újra itt a tavasz, így most már lassan lekerülnek a téli kabátok, a csizmák, a réteg alá öltözet.

SZOMBATON ÉLŐZÉNÉS GITÁR EST aHELY-ben. Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene , csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, . Az életem zene nélkül mit ér” - ezzel a címmel rendezte meg idén Erzsébet- és Katalin-napi köszöntő, . Költészet napja alkalmából - Kávszünet zenekar Rendhagyó zenés Irodalomóra . Sportos kikapcsolódás, gyermekanimáció, élőzene, nordic walking és. Vidám tavaszi élőzenés délután és est a Tangazdaságban.


Progra- óráig Pincetúra programjában meghirdetettek szerint. Igény esetén élőzenés estet biztosítunk külön teremben, vagy pedig hangulatos Casablanca bárunkban. Válassza rendezvényéhez a mesés Shiraz hangulatot!


Budai Gyurikával, szombaton este a Főnix Bárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések