2016. június 21., kedd

Mms letöltése sikertelen

Nem tölti le az MMS -t amit küldenek nekem. A baj csak az,hogy MMS -ről csak az autómatikus letöltés van benne,hozzáférési pont sehol. Sony Ericcson x8-asom van, és kaptam egy MMS -t de azt írta a telefon hogy Az üzenet letöltése sikertelen , majd kiírja hogy állítsak be valamit, . A manuális konfigurálás után a teszt MMC-t meg kell küldeni sikertelenül.


Mms letöltése sikertelen

Az üzenetküldés sikertelenségének másik gyakori oka a telefon és a. A fájl letöltése akár egy ideig is eltarthat a méretétől függően. Mit kell beállítanom, hogy küldhessek és fogadhassak MMS -t? Mms - szolgáltatás bekapcsolva.


A telóra az mms telepítve. Hiba: letöltés nem lehetséges. MMS szolgáltatást és használd: Fotózd le hol vagy, mit csinálsz éppen és küldd el. Ha iMessage-ként vagy MMS -ként szeretné elküldeni az üzenetet, mobiladat- forgalmat lehetővé tevő díjcsomagra, vagy Wi-Fi-kapcsolatra van . T-Mobile H és T-Mobile H MMS adatok itt! MMS beállítása részletesen.


Mms letöltése sikertelen

Ez amúgy egy a t-mobile. Az Sszöveges üzenet küldése sikertelen , még akkor is, ha a címzett. Küldhetek MMS -üzeneteket. Ha csoport üzenetet kül akkor azt MMS -ként küldi el.


Nem sikerült letölteni az üzenetet a … -ból. Szerettem volna térképet letölteni az iGO-hoz, viszont a letöltéskor kiírja, hogy az . Ha a Multimédia üzenetnél az Automatikus letöltés funkciót. GPRS és MMS Mobiltelefon. Ha ezt a funkciót választja, a telefon sikertelen hívás esetén a. Az adatok letöltése az internetről nagy energiafogyasztással jár. Amikor nem használja az.


Kaptam egy mms -t, de nem tudom megnézni, mert az öreg mobilom nem alkalmas ilyesmire. T Mobile-os vagyok és nem tudom, hogy van-e arra . Ahhoz, hogy az MMS a telefonon működjön, adatkapcsolatra van szükség. Keresse meg a Letöltött részt. Videó letöltése , hogy az MMS -kedvenc. Az illesztőprogram telepítése sikertelen zadig.


Töltse le, majd a nap ragyogott. Multimédiás üzenetek ( MMS ) beállításai Szöveges üzenetek. Hogyan kell letölteni a kiterjesztés a . A melléklet mentése sikertelen Mentés csengőhangként A csengőhang . Alkalmazások letöltése.


Ellenőrizze a mobilszolgáltatójánál, hogy rendelkezik MMS -előfizetéssel. Győződjön meg arról, hogy a készülékén engedélyezte .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések