2016. június 27., hétfő

Fóti jégpálya

Fóti jégpálya

Fóton a Vörösmarty tér 5. A helyszínen korcsolyakölcsönzési. Tanítási szünetben: 8-óráig. Hétvégén és munkaszüneti napokon: 9-óráig. Fóti lakosoknak: 5Ft. Nem fóti lakosoknak: 1. Korzó Jégpálya – Tópart u. Hiányzó: fóti Újra vár a jégpálya!


Fóti jégpálya

A belépőjegy mindig az adott ciklus végéig érvényes, ciklusváltáskor új . Az Alagi majorra vezető út fóti közigazgatási határ menti északi . Helyszín: Szent István tér, Budapest-Újpest. Cikkünk a hirdetés után folytatódik. Oxygen Wellness Naphegy műjégpálya, Budapest Jégkert - Budai Jégpálya,. A probléma jégpályák építésével foglalkozó forrásunk szerint utólag csak úgy orvosolható, ha felszedik a rossz csőrendszert, . SubscribeSubscribedUnsubscribe 1. Fót környéki látnivalók kedvezménnyel. Pólus Jégpálya , Budapest.


A szezon közben három új jégpályát avattak. A Mammuttal szemben, a Széna téren télen jégpálya is . Megnyílt a jégpálya Idén már harmadik alkalommal élvezhetik a fótiak . A téli sport szerelmeseit fedett jégpálya várja a főtéren korcsolya bérlési. Turistische Information: Ortinformation über Fót in Ungarn.


A jégpálya üzemeltetője semmi felelősséget nem vállal a balesetekért,. Asia go kart center in Budapest, 7. Fotó : Csaba Kiss Photoblog - szmo. Egyesített Bölcsődék Nádastó Jégpálya Nádastó Bölcsöde Budapest XV.


Korcsolyáztunk a fóti jégpályán. Persze ne várjunk csodát, a minipályára csupán főt engednek fel egyszerre, de a. A jégpályák azonban nem maradtak el, hol a nagyközség, hol az UTE készített. Városligeti Műjégpálya , Budapest – Magyarország.


Csak írd be a címe mi pedig mutatjuk, hol van a legközelebbi FOXPOST automata. A Nyíregyházi Városi Jégpálya néhány nappal a nyitás után bezárt. A mártélyi áradás sok-sok fotón.


Rengeteg fotón mutatjuk. Kossuth téren a jégpálya helyének a kialakítása. NÉZZ fotókat az Antropos. A 6nm-es nyitott jégpályán bátran korcsolyázhattok Szentendre legszebb részén,. Dunakeszi korcsolyapálya ( fotó : dunakeszipost.hu) . Szo Népzenei Műhely és táncház.


Fóti jégpálya

Jászberényi Jégpálya , Jászberény . A fotón Csizmadia Márk és nagymamája a kupával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések