2016. június 16., csütörtök

Mafc röplabda

Mafc -Bme Röplabda csapat, Budapest. Három magyar bajnoki bronzérem és egy Magyar Kupa bronzérem az eddigi legjobb eredményünk. A Magyar Röplabda Szövetség honlapján értesülhet először a hivatalos bejelentésekről, a bajnokságok híreiről-eredményeiről, valamint strand és ülőröplabda . MAGYAR RÖPLABDA SZÖVETSÉG ADATBANK, BACK OFFICE. UTC idő) kezdődik NB I, Hungary.


Kövesd a meccseket élőben a Scoreboard. Livescore az Eredmenyek. Férfi NB I `A` csoport Alapszakasz.


Böngésződ nem támogat . Csapategység, küzdeni tudás, akarat – e három . Nagyszerű játékkal folytatta a rájátszást a Pénzügyőr ellen kiszenvedett továbbjutást követően a Dunaferr férfi röplabda csapata: együttesünk a . Eredmények (a szövetség honlapjáról): az 5-8. Az előző szezonhoz képest megerősödött a MAFC. Röplabda - Úgy kezdte a férfi röplabda NB I Ligabajnokság bronzpárharcának harmadik mérkőzését a HPQ-Szege mint ahogy már a . Dunaújváros - Hazai pályán kezdi meg szereplését a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében a Dunaferr SE együttese. A férfi röplabda NB I 9. Vegyész RC Kazincbarcika háromszettes győzelmet aratott a MAFC -BME ellen. Majd két órás csatában 3-1-re győzött tegnap este a férfi röplabda bajnokság nyitányán a Szolnoki Röplabda Akadémia csapata.


Mafc röplabda

A Szegedi Röplabda Sportegyesület hivatalos honlapja. Megosztás: Facebook logo . Az ÉLŐ Fogadás egyszerű módja annak, hogy mérkőzés közben fogadjon sporteseményekre. Két győztes mérkőzés után a Kecskemét csapatát fogadta vasárnap este a Folyondár utcai sportcsarnokban a MAFC -BME a férfi röplabda NB1 . Pénteken elkezdődik a férfi röplabda -bajnokság negyeddöntője is.


Az első mérkőzést pénteken órától játsszák a városi sportcsarnokban. A röplabda másodosztály közép csoportjában A DSE Röplabda akadémia U21- es csapata Budapesten győzte le a MAFC -BME együttesét. Szerző: Kev dec 20Röplabda. Budapest - A címvédő Kaposvár házigazdaként 3-0-ra legyőzte a MAFC csapatát a férfi röplabda NB I rájátszásának első mérkőzésén, . Veszprém - A keresztjátékban eddig hibátlan mutatókkal rendelkező fővárosi MAFC -Mapei ellen játszik vasárnap a Company VRC férfi . Röplabda bajnokság - bronzcsata: Bronzérmes a MAFC együttese. A bronzéremért játszhat a Dunaferr SE röplabda csapata.


Mafc röplabda

A magyar junior röplabda -válogatott négy szettben kikapott a MAFC -BME együttesétől a férfi röplabda NB I keddi játéknapján. Miskolc, Andrássy út 61.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések