2016. június 21., kedd

Közgazdasági szakközépiskola órarend

Az iskola órarendje innen pdf formátumban letölthető! E-napló Órarend Helyettesítések. Az alábbi helyen megtekintheti az iskola aktuális órarendjét és a következő napok helyettesítési rendjét, elmaradó óráit, a tanárok fogadóóráit, a csengetési . A Hunfalvy 1éves múlttal rendelkező iskola , amelyet a névadó (magyar tudományos földrajz megalapítója) javaslatára.


Mi jelenleg az órarend és a helyettesítés megjelenítésére használjuk. Hatvan, Bajcsy-Zsilinszky út 6.

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel. Mindenszentek közeledtével az iskola névadójának tiszteletére a sírjánál. A fenti órarend pdf dokumentum formájában azok számára akik nem tudják megnyitni a Flash tartalmakat: 1. A Politechnikum értékalapon működő iskola , vállalt értékei a tanulóközpontúság, a tolerancia, a sokszínűség, a társadalmi felelősségvállalás, a demokrácia, . Radnóti, Pécs, középiskola , szakképzés, pécsi, szakképzési, centrum, közgazdasági , ügyvitel, marketing, logisztika, informatika, emelt szintű,. Pálffy Miklós Szakközép iskolában.


AUDI iskola által szervezett pályaválasztási kiállításra. A tanulók előadásokon vehettek. Az Európai Szakképzési Hétre esett a makkosjánosi Jánosi Középiskola lá.

Csengetési rend: Nappali tagozat: 1. Közgazdasági Szakközépiskola. Az órarend változásának jogát előre nem látható okok miatt (pl. betegség) az intézményvezetés fenntartja. Az esetleges változásokról a hallgatókat időben . Szegedi Kőrösy József Gazdasági Szakképző Iskola.


A Zentai úti Általános Iskola Vidám lányok 8. A két képzéstípus jól kiegészíti egymást. A személyközpontú iskola. Ehhez kérelmet kell benyújtani az iskola titkárságára, személyesen vagy postai úton. Kezdőlap separate Hírek separate Galéria separate Órarend separate Házirend separate Panaszkezelés.


Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma. EU-s, a médiatagozatos gimnáziumi képzéstől kezdve a közgazdasági , a kereskedelem-marketing, üzleti. Boldog Iskola címmel is kitüntetett Baross, a város legnagyobb szakképző iskolája. Kereskedelmi és közgazdasági képzések. Technikum és Szakképző iskola.


Nézd meg bemutatkozó prezentációnkat! HUNFALVY JÁNOS FŐVÁROSI GYAKORLÓ, KÉTTANNYELVŰ KÜLKERESKEDELMI, KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA (BUDAPEST) . Az EU2K alternatív gimnázium, bilingual (valódi kéttannyelvű) képzéssel és digitális oktatással. Ennek kapcsán ismerte el annak a négy pedagógusnak a munkáját, akik évek óta sikeresen készítik fel az iskola közgazdasági ágazatán tanuló diákokat és .

Kardos István Általános Iskola , Gimnázium és Szakgimnázium. Szigetszentmiklós, Tököli u. Tájékoztató a kedvezményes árú vizsgalehetőségről az iskola nappali tagozatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések