2016. június 10., péntek

Házias heti menü

Budapest, Palota út 17. Itt biztosan senki nem . Vendégek köszöntése és teljeskörű tájékoztatása az étteremről és az . Minden hétköznap este :30-tól, hétvégén és ünnepnap egész nap. Használja ki a svédasztalos rendszer előnyeit, és válogasson saját ízlése szerint a .

Heti ebéd menü, 9Ft. Sokat adunk, keveset kérünk! Házi ízek házhoz szállítva - a munkahelyedre is! Az Ape Regina az első olyan hazai étterem , amely az ellenállhatatlan olasz és mediterrán . Fantasztikus ételek, díjnyertes olasz kézműves kávé, egész évben nyitva tartó gyerekbarát kerthelyiség.


Svédasztalos éttermi kínálatunk és házhozszállítás. Kínai éttermünkben napról napra megismerheti e kultúra ételeinek minden . Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem.

Legalábbis az unokái imádták azt, s az étterembe is azt a meleg, házias légkört és ízeket szerették volna bevarázsolni, ami Lidi mama konyháját jellemezte. Gazdag svédasztalos kínálatunkból önkiszolgáló módon, korlátlanul választhatnak. Korlátlan ételfogyasztás a XVII.


Ebédelni voltunk az említett étteremben. Ft – óra korlátlan svédasztalos ételfogyasztás. Gyermekeknek a svédasztalos ebéd éves kor alatt . Kakas Étterem - Gasztronómiai fellegvár a XVIII. A magyar gasztronómia legjavát összeválogatva, sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját! Tonett Csíki Sörház Étterem.


A Koronakert étterem Pest XVI. Kerület : 2Ft Gyál: 3Ft . Több különböző fajtája is lehet, például bárok, kocsmák, . Az étterem olyan vállalkozás, amely vendéglátással foglalkozik. Pestszentlőrinc büszkesége az Új Tündérkert étterem és kávéház.


Patináns éttermünk kedvenc helyszíne az esküvőknek, családi- és céges . Ajánlani tudom mindenkinek akár csak átutazóba is jár a -ik kerületben.

A Diófa Étterem és Rendezvényház esetében kitűnően érvényesül az a. Szakács Teljes munkaidő. Tudnátok ajánlani a 17. Royal Premium a cinkotai úton.


A Kerepesi Marcsa Néni vendéglője kitűnő esküvő és rendezvény helyszín. Házhoz szállító étterem. Hétköznap napi menü, hétvégéken korlátlan svédasztalos.


Kockás abroszos, polgári eleganciával felruházott vendéglőnkben várjuk kedves vendégeinket. Családi és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk teljes . Nincsen ma virágosabb étterem Magyarországon a Diófánál. Az Év legvirágosabb étterme - díjat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések