2016. június 27., hétfő

Felsőpakony polgármester választás

Felsőpakony polgármester választás

NAGY JÁNOS POLGÁRMESTER (Fidesz- KDNP). Helyi Választási Iroda. Felsőpakony , Petőfi Sándor utca 9. Göndör- Kökény Katalin jegyző. Nagy János polgármester Nagy János. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Az agglomeráció települése közül a nagyobb városokat és néhány érdekes helyszínt emeltünk ki alább. Az összes település adatát erre a linkre kattintva . Nemzeti Választási Iroda adatai. Múlt csütörtökön fellebbezte meg (újra) a győri önkormányzati választások eredményét a győri ellenzék a Győri Ítélőtáblánál. Időközi polgármester választás Balmazújvároson. A felsőpakonyi önkormányzat tájékoztatója XXII.


Népdalénekesek az iskolában Gyönyörű hangzású éneklő kis társaságot. Sztancs János, (Független), (401)3. Az ellenzék fordított a megyei jogú városokban, több fideszes polgármester is.


Felsőpakony polgármester választás

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tibolddarócon azért tartanak időközi választást , mert a település polgármestere , Dósa József szeptemberben indoklás nélkül . Zajlik a választás , de azért ne feledjük, hogy kihúzták a hatos lottó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések