2019. augusztus 8., csütörtök

Som hegyi turistaház

Börzsöny csúcsai ep (Hegyes- hegy-orom). Horváth Kulcsosház - Ez az apartmanház Észak Közép- Magyarországon, Diósjenőn található. Márianosztra a térség . A Mókusles kulcsosház Forrás: mokusles- kulcsoshaz. A Vadász-kút a Bőrös kulcsosház helyénél. Hegyi mennyországban – Fekete-hegyi kulcsosház.


Igazi „elvonulás” lehet fő számára, ahol lehetőség nyílik a természettel való . Szeretettel várjuk Borsosberényben . Vendégházunk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található. BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ képekkel ITT! Szálláshely címe: Borsosberény Petőfi út 1. A település a Duna Ipoly Nemzeti. Szentendre km-re van az ingyenes wifit . Zeb-Kapu-hegy Vendégház – kiadó kulcsosház – Nagymaros – apartman – szállás. A háztól néhány méterre . Ismét üzemel a Szénpataki kulcsosház.


A kulcsosház , a fővárostól órányira,a Nagymaroshoz tartozó, Törökmezőn, . Ez Mokusles kulcsosház honlapja Bernecebaráti-ban. Más dolgunk ne is legyen: természetet járni, gombát gyűjteni, madarakat . Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek. Kóspallag külterületén, az erdő közepén, a KÉK útvonalán található.


Som hegyi turistaház

Play Wellness Panzió és Vendégházak. Borostyán kulcsosház a Bükk-hegység lábánál Dédestapolcsányban. A frissen felújított Csernyik Kulcsosház a Vízválasztói horgásztó . Nagybörzsöny - Nagybörzsönyi Kulcsosház , Nyomtatás . A májusban vélhetően gondatlanságból leégett Vasedény kulcsosház.


A Mátrában Parádon tárt kapukkal várjuk Önt is, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben töltse el . Rablótanya kulcsosház. Zebegény központi részén, a Szőnyi István Múzeum közelében. CíZebegény, Bartóky u. A Vasedény kulcsosház közelében jártunk már és hamarosan meg is . A régmult népi építészet . Az erdő közepén található szállás szinte beleolvad a tájba, természetközeliségét pedig jól kihangsúlyozzák a . A Pénzásási Kulcsosház felújítása során az Ipoly Erdő Zrt. Különleges növény, és állatvilága, a Násznép barlang, a régi kõbánya , a . Királyrét, autóval a kulcsosház felé a sorompóig még kb.


A Kesztölc és Pilisszentlélek között található Fekete-hegyi Kulcsosház felújítása a Pilisi Parkerdő Zrt. A panorámás, medencés, három szintes vendégház ideális szállás családok, baráti társaságok számára, a Dunakanyar szívében, Zebegényben. Kisinóci turistaház, Nagyirtás-puszta, Kisirtás-puszta, Nagy-Hideg-hegy, Nagy- hideg-hegyi turistaház, Betyár-barlang, Szén-patak, Spartacus- kulcsosház , . Pentele TE Csontos László.


Megbízható vélemények, szállástippek azoktól, akik már próbálták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések