2019. augusztus 23., péntek

Sorokpolány kastély látogatás 2019

Sorokpolány kastély látogatás 2019

Kolos- Kastély látogatás. Minden évben napra megnyitja kapuit a látogatok előtt a kastély és kastélypark. Japán és Angolkertbe sétálgathatunk kedvünk szerint. Megnyílt egy napra a sorokpolányi kastély.


Sorokpolány kastély látogatás 2019

Ez bizony a sorokpolányi kastély. Kastély , Kúria, Kastélyszálloda , Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János. Szombat délelőtt ismét látogatható volt egy napra a sorokpolányi kastély és a hozzá tartozó birtok.


A kastély alapjának tekinthető első rezidencia tulajdonosai a Bátsmegyeyek voltak. Az egykori Szapáry- kastély csak nagyon ritkán tárja ki a kapuit, hogy mindenki megcsodálhassa. A Szapáry család a kastélyt teljesen átépítette Meinig Artúr műépítész tervei. A kastély magántulajdonban van, egyáltalán nem látogatható , az évenkénti . Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel. Sorokpolányi programok rendezvények.


Jankovich grófok kezére került, majd házasság. A Helyi Választási Iroda közleménye. Pályázat falugondnoki munkakör betöltésére.


Nyugodt, csendes, természetközeli környezetben, a Kossuth u. Andrássy-Szapáry Kastély épülete. A rezervátum szabadon látogatható. Felsőbüki Nagy- (Szapáry-) kastély Bükfürdő bemutatása: Az épület XVI. Tekintse meg látnivaló ajánlónkat Bükfürdő . A szécsiszigeti Szapáry- kastély szomszédságában bivalyok legelésznek. Nem kell tehát messzire mennünk: ha a kastélyt megcsodáltuk, lássuk az állatokat!


A kápolnapusztai Bivalyrezervátumban él hazánk legnagyobb látogatható bivalycsordája. A kápolna melletti nagy kastélyt és a vele szemben lévő kis kastélyt holdas park vette körbe. A települést később Tiszaburához csatolták, . Egy rövid pihenő Körmenden, Vas megye legnagyobb, de sajnos erősen leromlott állapotú kastélyánál , majd Őriszentpéteren áthaladva máris a Szlovéniához .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések