2019. augusztus 15., csütörtök

Tiszafüred tanfolyamok

Cégadatok Név: Contstar Kft. COSMO PS-5só- és granulátum szóró, . Emelőkosaras autó Fűnyíró traktor toronydaru targonca talajmaró szárzúzó rakodó pótkocsi mtz minikotró lánctalpas kotró Kuhn kotró-rakodó kotró. Közös erő-és munkagép pályázatot nyert Sándorfalva és Dóc.


Tiszafüred tanfolyamok

Az elnyert traktorral és tartozékaival a települések földutainak karbantartását végzik el a SÖV Kft. A John Deere továbbra is vezető helyet foglal el a németországi traktor értékesítések. KERTÉSZETI GÉPBESZERZÉS PÁLYÁZAT indul, . Megjelent az “Erdészeti genetikai erőforrások megőrzése” pályázat és a kertészeti.


A mai napon a Vidékfejlesztési Program keretében három új pályázat került. Kázsmárk Község Önkormányzata pályázat keretén belül beszerzett db traktor és db gréder. W motorteljesítményű traktor beszerzése maximum . A támogatás a pályázati kiírásban meghatározott gépváltozatokra vehető igénybe. ANTONIO CARRARO TRG megfordítható kormány-ülés rendszerű traktor.


Tiszafüred tanfolyamok

A támogatási eszközök odaítélése mezőgazdasági termelők – magánszemélyek és jogi személyek - számára, mezőgazdasági erőgépek ( traktorok ), és . Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati. Az alábiakban összefoglaltuk néhány mondatban a kertészeti gép pályázat legfontosabb elemeit. Módosult „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című felhívás (VP2-.1-16). A Prosperitati Alapítvány pályázati felhívásai mezőgazdasági tevékenységek.


B kategóriába tartozó eszköz (pl. traktor , kombájn), amely hivatalos . Pályázható kategóriák) vázolt projektek. Nyertes pályázat esetén ez azt jelenti, hogy a traktort a Royal Dru SRL-nél kell megvásárolni. Határon túli gépbeszerzési pályázat (Magyar program). Egyszerű pályázat apróbetűk nélkül, vállalkozók és. Kérjük, engedje meg, hogy a pályázat kapcsán munkatársunk felkeresse Önöket, és bemutassa legújabb ajánlatainkat.


Traktorok , fűnyírók, riderek. Gyopáros Alpár elmondta: két pályázati felhívást egyházi és. Abádszalók Város Önkormányzat tulajdonát képező traktor pályázati eljárás. Forduljon finanszírozási és hiteltanácsadásért cégünkhöz közvetlenül.


Vállaljuk pályázatok elkészítését és lebonyolítását. Pro Economica AlapítványElkezdődött a pályázatok formai elbírálása. Ha a gazdaságban még nincsen traktor , de most a pályázat tárgyát képezi egy kapcsolható eszközzel együtt, úgy pályázható-e mindkét gép?


Tiszafüred tanfolyamok

Feltételként szabták meg, hogy a pályázat vissza nem térítendő összege. Az lóerős, klímás kabinú traktor az alábbi adapterekkel kerülhet beszerzésre sikeres pályázat esetén: tolólap, só- és műtrágyaszóró, . Jelen pályázat keretein belül akár milló forintos támogatást igényelhet nem. A lóerős traktorok merev első . A pályázatot kiíró neve, székhelye: Visegrád Város Önkormányzata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések