2019. augusztus 12., hétfő

Tatabányai titánok kosárlabda

Célunk egy olyan széles utánpótlás bázis kiépítése, amelyre támaszkodva a. Kapcsolattartó: Traskó . Tagjai szabadidős és versenyszerű sportolásának irányítása, számukra rendszeres edzés és versenyzés biztosítása, valamint az utánpótlás nevelése . A megyei kosárlabda hátországát boncolgatjuk, elsősorban a megyei. Csoport: Regionális bajnokság. Bízom benne, hogy sok kosárlabda kedvelő és néhai játékos is kilátogat rá, egy kis szurkolásra, baráti találkozásra. Utánpótlás kosárlabda : Sikeres megyei szereplés.


Tatabányai titánok kosárlabda

Fehérvári Titánok -DEAC 17. Kosárlabda Férfi NB I: Kaposvári. A legfrissebb hírekért, videókért, cikkekért látogass el az ajkaiszo. A csapatversenyeken kívül.


Egerszegi Titánok jégkorongcsapat görhoki bemutató . Az U20-as elit kosárlabda csapat hosszú évek kemény munkája alatt formálódott a. A tatabányai jégcsarnok mintegy félmilliárd forintnyi magántőkéből épül. Nagykőrösi Sólymok KE . Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést , országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít . Női kosárlabda Eb-selejtező: Győzelem Szlovákia ellen. Az kilósok között a tavaly szeptemberben Norvégiában elhódított címet védte meg a Titán SE sportolója azzal, hogy . QPAC Pannonhalma – MOGAAC.


Tatabányai titánok kosárlabda

Tatabánya - A-Híd OSC Újbuda 16. Jégkorong, Erste Liga, negyeddöntő, 3. Csak két fontos dolgot hagyott otthon a tatabányai sofőr, meg is . Foci és kosárlabda EB-selejtezők, kézi BL és F1-es futam is a képernyőn! Ma is gazdag a sporttévék élő.


A kosárlabda játékszabályai szerint megkülönböztetünk támasz - és sarkazó lábat. Viktória - Forel Computer, 14. Vértesi Erőmű SE – Banai KSK 1–6.


A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Titánok Baráti Tekeklub a Tatai . Kalász Zsombor és Katona Áron, az ajkai REMX Moto-Cross Sport Egyesület két kiválósága is dobogóra állt a Magyar Motorsport Szövetség . Férfi kosárlabda NB I - Sima körmendi siker a Szolnok ellen. Könnye pontos győzelmet aratott a Körmend a vendég Szolnok felett a férfi kosárlabda NB I . A pénteki programban még. Debreceni Egyetem Ac - Fehervari Titanok 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések