2019. augusztus 7., szerda

Száraz gőz autómosó

Száraz gőz autómosó

Nyissa meg saját mobil takarító vállalkozását, vagy autómosóját innovatív, száraz gőz technológiás termékeink segítségével! Mobil szárazgőzös autómosó. Eredeti akar lenni, versenytársak nélkül? Ne várjon az ügyfélre – legyen MOBIL! A gőzös autómosók új helyettesítői a hagyományos vizes autómosóknak.


A mosási folyamat lényege a gépjármű magas nyomású szárazgőzös tisztítása. Ismerje meg gőzös autómosónkat ! Autómosás , autókozmetika, kárpittisztítás, klímafertőtlenítés. Gépi polírozás előtt egyedülállóan száraz gőzzel tisztítjuk meg és zsírtalanítjuk a karosszériát, . NaturWash autómosás gőzzel (Dobránszky Zoltán - NaturWash Autómosó , Tordai István - SportVerda). Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális. Qashqait megtisztító gőzből: belenyúltunk, de gyakorlatilag száraz maradt a . A Natur Wash autómosó hálózatnál is gőzzel tisztítják meg a szennyezett karosszériát, e mellett környezetbarát alapanyagokat tartalmazó . Gőzgépeinket a szennyeződésnek megfelelő mértékben állítjuk a száraz gőz szintjétől a vizes gőz szintjéig, és ennek függvényétől válik el, hány liter vizet is . Felhasználás: általános tisztítógép Típus: száraz -nedves tisztító motorral 6kW.


A környezet tudatosság fontos,amit energia- illetve víztakarékos GŐZ. Csak környezetkimélő száraz gőz és enzimes tisztító és ápoloszerek. Száraz gőz vagy belső és motor tisztítás. Nedves gőz a külső és gumiabroncs tisztításához . EZ Wash, Lurdy Ház, Optima Steamer, autómosó , kézi. A Lurdy mélygarázsában olyan szépen letisztították szárazgőzzel az autót, hogy . Számunkra a gőzzel való tisztítás nem csak egy munka, vagy egy vállalkozás, hanem . Az önkiszolgáló gőztisztító készülékek gyártója az autómosókhoz , érintés nélküli.


Gőzzel autót mosni környezetbarát, takarékos és még az eredmény is. A Ti-Ti Autókozmetika Gőzautómosó csapata képes megtisztítani egy autó . A Zöld Gőz technológia. Köszönhetően egy innovative forralórendszernek, száraz , telített gőz hozható létre, amelyt 1és 185°C közötti hőmérsékleten és és . A CCW Autómosó Pécs Alap, Extra és Prémium külső-belső tisztítás,. A gőzzel történő tisztítás során a vízből száraz , szinte páramentes gőzt nyerünk.


A gyors lehet rugalmas, a takarékos gyors, a rugalmas pedig takarékos. A CB egyetlen kapus autómosóban egyesíti ezt a három tulajdonságot, amely . Címke: eladó száraz gőz autómosó. GASZTRONÓMIA ÉS SZÓRAKOZÁS. Gépjármű tisztítás során egyáltalán nem használunk vizet, vagy gőzt , ezáltal nincs lecsöpögés, vagy visszamaradó szennyezett víz. Gőzös autómosó rendszerünket kipróbálhatja budapesti telephelyünkön, és akár saját autómosót is nyithat!


Száraz gőz autómosó

Technológiáink: Ózon tisztítás, gőztisztítás , szárazmosás és magasnyomású melegvizes mosás. Minőségi és egyben környezetbarát technológiák az autók .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések