2019. augusztus 7., szerda

Szilveszter koncert

Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás. Búcsúztassa az Óévet és köszöntse az Újévet Ön is a Fővárosban! Válogasson kedvére a népszerű programok és helyszínek között!


Koncert kínálatunk folyamatosan frissül. A megjelenéseket lakóhelye vagy úti célja szerint is . Hatalmas szilveszteri koncert s buli a Mary Popkids-szel, a Run Ovre Dogs zenekarral és a Buddhasmile-al.

A keszthelyi főtéren az idén is közösen búcsúztathatjuk az évet . Fantasztikus szilveszteri koncert és szilveszteri bál kínálat várja idén szilveszterkor is a zenerajongókat. Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor szilveszteri koncertje. Múzeumi kiadványok - Duration: 2:47. Nyíregyházi Televízió view. A medvék élőhelyére áthelyezett koncert miatt tavaly is elpusztult egy.


K Gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnok, Gödöllő. SZILVESZTER - Karácsony Szeretlek. Sose lesz Vége - a Csík Zenekar Óévbúcsúztató koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek.

A közkedvelt A denevér című operettet szilveszter környékén két operaház is játssza: a Volksoper (11-én és 01-jén), valamint a Bécsi Állami Operaház . Himnusz, Polgármesteri köszöntő 00. Balkan Fanatik koncert 01. Legismertebb dalai: Hárman párban, Hófehér jaguár, Hajnalban még a nap is más, . Teltházas koncertet adott Sopron Város Fúvószenekara a hagyományos szilveszter délutáni rendezvényén. Az óévbúcsúztató idei újítása egy . CELINE DION koncert jövőre a Papp László Budapest Arénában!


Zakopanéban szilveszter éjjel megelevenedik a sétálóutca és spontán. Ezt gazdagítja idén a város által szervezett szabadtéri koncert és szilveszteri mulatság. A Dürer Kert különböző méretű programok befogadására alkalmas, a kerthelyiség közkedvelt terepe a kulturális, életmódbeli eseményeknek és a koncerteknek. A salzburgi Dóm körül táncolt „Legnagyobb osztrák szilveszteri keringő“ is felejthetetlen.


Little G Weevil Band szilveszteri koncert , Muzikum. Budapest Bár koncert a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. A szervezők arra számítanak, hogy minden eddiginél többen töltik a . Pál Utcai Fiúk: Igazán ez minden.


Szilveszter éjjel is remek koncert várja a fővárosban szórakozókat. Az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül. A Budapest Park Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye.


Hagyd kint a valóságot!

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Hivatal kérésére és a jogszabályi előírásoknak megfelelően, – mint a rendezvény szervezői –, ezúton tesszük közzé a . Két koncert , hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte még gyorsan mulatnának egyet. Harmincharmadik alkalommal tartotta meg szilveszteri koncertjét Sopron Város Fúvószenekara - ezúttal is frenetikus sikerrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések