2015. március 20., péntek

Buvohely budapest

Van kivel, de nincs hol? Keress a búvóhelyek között a BUVOHELYTERKEP. HU-n és foglalj szobát pár órára. Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra.


Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?

Budapest Corvin- negyed. Bújjon el nálunk, vegyen. Felkísérünk a lakásba, és megkapjátok a kulcsot. Párodat már Te engedheted be a búvóhely lakásba. Ne hagyjatok rendetlenséget, viselkedjetek kulturáltan.


A búvóhely nagyon jól megközelíthető helyen, a Boráros tér közelében található,. Ebben a szolgáltatási szegmensben piacvezető cégként elsőként vezetjük be a. Egy igazán klassz titkosrandi hely, melyet budapesti viszonylatban az egyik legolcsóbb árakon vehetitek igénybe. Ha van kivel, de nincs hol?

Igazi elit apartmanok . Ha elbújnátok a világ elől. Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy . Tekintsd meg a fényképalbumot. A búvóhely lakás kiadó órákra, egész napra, hétvégére, ha úgy tetszik lakás pár órára. Egy titkos búvóhelyet kerestek a pároddal? Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben?


Mi megoldjuk ezt a problémát! A luxus lakás központi-, jól megközelíthető helyen található, tiszta, diszkrét és igényes. A parkolás az utcában díjmentes. Randikuckót, búvóhelyet keresel a belvárosban? Szükséged van egy helyre, ahol együtt lehetsz a kedveseddel, de nincs hova mennetek?


Ha egy igényes és diszkrét apartmanra van szükséged a Corvin negyedben, a legjobb helyen jársz. Ideális búvóhely azoknak, akiknek nincs hová menniük! A találkahely igényes, nem dohányzó pároknak kiadó pár.


Mester utca és Dandár utca sarkánál. Kondorosi úton igényes, hangulatos, új építésű, másfél szobás, kertkapcsolatos lakás kiadó pároknak rövid távra, akár órákra. See the complete profile on.

Címkék: buvohely búvóhely búvóhelyek búvóhely órákra búvóhely pároknak kiadó búvóhely búvóhely budapesten búvóhely pár órára búvóhely budapest. Búvóhely , lakás randikuckó pároknak néhány órára. Hangulatos önálló kis házikó, nagy tükrös franciaággyal várja romantikázni vágyó vendégeit. Nekem volt régebben egy lakásom, kifejezetten pár órára, éjszakára, fél napra stb. Sokkal jobban ment mintha havonta fixen adtam volna ki . Kultúrált búvóhely pár órára.


Csepelszigeti szerelmi fészek, napokra de akár csak órára is. Forró hangulatú hálószoba nagy ággyal, tantrafotellel, hangulatvilágítással, erotikus filmekkel. KERÜLETBEN PERCRE A PÖTTYÖS UTCAI METRÓ MEGÁLLÓTÓL.


Teljes diszkréció kötelező körök nélkül – Lazula pince, a tökéletes búvóhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések