2015. március 10., kedd

Fiscal online pénztárgép

Fiscal online pénztárgép

Egyszerű kezelés, sok lehetőség, olcsó üzemeltetés,. Már kapható a legkisebb online pénztárgép ! Ft Akciós Előrendelés esetén: 98. Miért érdemes ezt a pénztárgépet választani? Régi gép cserével csak 59. Kisméretű, akkumulátoros ONLINE PÉNZTÁRGÉP.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. EngedélyszáA1Nyomtató: LTPZ hőnyomtató. Vevő kijelző: LCD Eladó kijelző: Érintő képernyő 5″ Billentyűzet: 19 . Egyetlen érintő kijelzős online pénztárgép. NAV előírásoknak megfelelő. Kis- és közepes forgalmú üzleteknek ajánljuk ezt a kisméretű online pénztárgépet , amely érintő képernyős kezelő felülettel és billentyűzettel rendelkezik.


A közismert készülék új változata 4x nagyobb sebességgel! Budapest, Viador utca 15. Pénztárgép Euro-150TE Flexy Online. Developed by Think Up Themes Ltd.


Fiscal online pénztárgép

A weboldalon HTTP-sütiket . Ha pénztárgépet nem tőlünk vásárolta, akkor szervíz szolgáltatásunkat csak a garanciáli idő lejerta után tudjuk biztosítani. Könnyen kezelhető – Kis méret – Olcsó üzemeltetés – Akkumulátorral is – Érintésre optimalizált . Notice: Undefined index:. FISCAL - Online-penztargep -erintokepernyos. Az ilyen jellegű meghibásodások javítását a videóinkban és pénztárgépek kezelési kézikönyveiben egyaránt bemutatjuk. Abban az esetben, ha a pénztárgépe . Egyes online pénztárgépeink azonnal készletről megvásárolhatók!


Az általunk forgalmazott pénztárgépet találja. A pénztárgép billentyűzete, általános kezelés. Sokan nem tudják, hogy mit kell tenni abban az esetben, ha villog a pénztárgépen lévő sárga LE pedig erre is nagyon kell ügyelni az új online. Megkímélt, keveset használt Euro-1Flexy online pénztárgép eladó.


Fiscal online pénztárgép

Már nem kell fekete doboz csere, átíratható! Az átírás és üzembe helyezés költsége kb . Hordozható online mobil pénztárgép , beépített GPS vevővel. Alkalmas mozgó értékesítésre, kijáró szolgáltatás nyújtására. A legkisebb jelenleg kapható . HRC online pénztárgépek.


Már az új jogszabályi követelményeknek is eleget tesz. Fiscal Touch online pénztárgép (A192).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések