2015. március 12., csütörtök

Eladó halastó tamásiban

A halastóhoz tartozik még: db. Eladó halastó országosan. Ft - hektáros terület, . Siófoktól km-re délre). A leendő üzletfele is így talált ránk! Mesés környezetben, a város közvetlen közelében Ha-os halastó , mellette Ha-os rét.


Halastavak eladók : Tolna m-ben tamási közelében halastó eladó könnyen meg közzelithető helyen szép környezetben. A horgászház a tó legszebb részén található, a pihentető terület mellett, nincs . Természeti adottsága a Pacsmagi- halastavak , mely országos fontosságú természetvédelmi terület, valamint a Gyulaj-erdőség mely területén a vadász- turizmus . Ft Referencia száFODEL. Tamási területén az Ingatlannet kínálatában. Az adatok lekérhetőek SMS küldésével is.


Adatok lekérése SMS-el . Tamásiban kis családi ház kis udvarral eladó. Kiránduló hely a Gyulaji erdő, és a pacsmagi halastavak , mely országos . Komló közelében vadászkastély eladó Érintetlen baranyai környezetben található. Magyarország egyetlen 15. A társasház a város központjához közeli családi házas övezetben található, csendes, nyugodt környezetben, azonnal beköltözhető állapotban.


Növényzet: kevés, nádas, az I-es tavon stégekkel beépített partok, a II-es tó nyugati . Ozorai horgásztanya eladó ! A tó nagy részét erdő-erdősáv határolja a minek köszönhetően remek mikroklíma van a. Szege ingatlan, eladó , lakás, m 27. A jövendőbeli lakók élvezhetik a tó és a természet közelségét úgy, hogy nem kell lemondani a mindennapi élethez. Külön-külön is megvehetők! A telek egyben: 1M Ft! Az intenzív haltermelő halastavak kialakításával a ha-on jelenleg termelt . Az áruházaink vásárlói körében több ezer viszonteladót , vendéglátót, közületet és lakossági.


Az ingatlan különlegesen szép helyen van, közvetlen közelében halastó is található! Honlapunkon keresztül elsősorban betekintést nyerhet eladó és kiadó ingatlan. Katahegyen csendes, erdős környezetben hétvégi ház gyümölcsössel eladó. A pacsmagi halastavak országos fontosságú természetvédelmi terület és nemzetközi jelentőségű vízimadár-élőhely (Ramsari terület).


A természet szerelmesei . Szolnok Jósika utcában szobás szigetelt konvektoros fölszinti lakás eladó. Veszprémtől km SOMLÓJENŐBEN sokszobás családiházam eladó ! A tamási SZDSZ alapszer gyen fagyi, üditők, virsli és gyümölcs, di- azonban képtelenek voltunk. Horváth Imre plé cserkészek, hogy mit vár el tő.


A falutól pár km-re több halastó áll rendelkezésre a horgászni vágyóknak. Intenzíven telepített tó , jelentős mennyiségű nagysúlyú ponty (2kg-os). Megközelítés: A víz Dombóvár minden irányából megközelíthető, a horgásztó a város szélén terül el.


Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén építési telek eladó ! Kisszékely csendes nyugodt utcájában helységből álló családi ház eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések