2015. március 30., hétfő

Csapágyas mosógép hangja

Csapágyas mosógép hangja

A zaj forrása lehet egy kibújt melltartó merevítő drót, ilyenkor általában fémes kerepelő hangot lehet hallani a mosógép dobjából, általában . Elég hangos lett az utóbbi időben, lehet csapágyas , de ezt hogy tudom megállapítani? Oldalirányban csak forog a dob, úgy nem ad hangot. A mosógép centrifugálás közben olyan hangokat ad ki mintha kavicsok, kisebb ködarabok lennének benne,. Ha ennyired durva hangja lehet csapágyas lett. További találatok a(z) nlc.


Ha kottyan, akkor csapágyas. Egy új mosógép megvásárlása megterhelő a pénztárcádra nézve, ezért érdemes a karbantartására minden mosás alkalmával ügyelned. Mosógép furcsa hangot ad ki elindulás után fórum, vélemény és. Az én mosógépem pont ilyen idősen lett csapágyas ! Egy csapágy mosógépbe 500Ft körül van, a csapágyház 10ezer. Amikor a mosógép kopogó hangot hallat.


Ha cserélek csillagot és csapágyat is átlagba mennyi időt megy el gond. Beko mosógépet , viszont első. Ha a hallott hang a dübörgés felé változik, az lesz a csapágy. Van egy Gorenje mosógépem ami csapágyas lett.


Csapágyas mosógép hangja

Ha rácsukod a fürdőajtót, és úgy sem hallod a tévét - na akkor tuti csapágyas. Bármelyik mosási programnál ( pl. napi töltet. órás.) Megtörténik az előáztatás. Azt mondták Önnek, hogy csapágyas a mosógép és nem lehet javítani?


A szomszéd is hallja a készülék hangját , amikor beindul a centrifugálás? Hangos zaj és rezgés a mosógép dob forgása közben. Ha rozsdás foltok csapágyakból származnak, ki kell cserélni mind a csapágyat , mind a tömítődobozt. Miért hallja a mosógép hangját leginkább a centrifugálási ciklus alatt? Másfél hónapig gyönyörűen ment, szépen mosott, alig volt hangja.


Csapágyas mosógép hangja

Ma viszont sírva vettem ki a fehér ruhákat belőle, . Mosógépet még nem szereltem, de mûszaki ember lévén nekiálltam. Ha csúnya hangja van a csapágynak,akkor ott már a víz megtette . A csapágyat ,hogy lehet kivarázsolni azzal a műanyagházzal? Ilyen hangja van a mi Zanussi mosógépünknek is amikor centrizik. Döntsék el Önök, hogy a mosógépét maga szétszedő, majd a. Vásároltam egy AEG mosógépet , mert a Whirlpool mosógépünk év után.


Működik,kezdődő csapágy hangja van. Amennyiben hangos, morgó hangot ad a mosógépe, nagy valószínűséggel a csapágy hibásodott meg. Egy jól működő mosógépnek centrifugálás közben sincs nagy hangja ! Kivéve ha a szimmering és a csapágy elkopott! Videót vagy hang filét feltennél a DD LG-d ről amely centrizés közben készült? Samsung mosógépek minden háztartásba.


Nem vesz vizet a mosógép , nincs áram a mosógépben. A dob forgása közben fémes morzsoló hang hallható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések