2015. március 27., péntek

Encs munkaügyi központ

Félautomata kerékszerelő gép. Ideális választás szűk hely esetén. Köszönhetően az oldalra kifordítható . Zipper ZI-RMMgumiszerelő gép (ZI-RMM95) kedvező áron az eMAG-nál! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Encs munkaügyi központ

Ebben a kategóriában megtalálja a gumiszerelő gépektől a centrírozó súlyokon, és foltokon át akár a kisebb szerszámokat és tartozékokat amik egy . A professzionális gumiabroncs szerelvény . REMA TIP TOP prémium minőségű gumilemezek forgalmazása. Az RTT gumilemezek speciális kötéserősítővel ellátott (CN réteg) . T kerékszerelő gép Butler. Lincos Elektrohidraulikus mobil kerékszerelő gép , gumiszerelő 13-TY008. Többféle olcsó, használt gumiszerelő gép eladó. Mennyi a gumiszerelő gép ára használtan?


Eladó a képeken látható gumiszerelő gépek ! Az új gépek mellett időnként kínálatunkban megtalálhatóak a használt gumiszerelő ,kerékkiegyensúlyozó és egyéb garázsipari gépek , eszközök, speciális . Zipper gumiszerelő gép , Zipper, Szerszám webáruház. T5- Hidraulikus rendszerű teher kerékszerelő gép ami nagyobb erőt biztosít. Vízszintes szerelőasztal ezért kisebb a helyigénye, kezelő elemek külön mozgat.


Encs munkaügyi központ

Figyelem, egyedi szállítási díjak! Kerékszerelő gép, gumiszerelő gép , Kerékadatok Max. Olasz gumiszerelőgép régebbi tipus működőképes állapotban. Műhelyünk új büszkesége, a Corghi.


Mind kettő 380v működik nem . Közeleg a tél, ami nemcsak Westeroson jelent változásokat, de az autószervizek mindennapjaiban . Legújabb generációs, nagy pontosságú kiegyensúlyozó gép a német Beissbarth cég. Gumiszerelő, kerékszerelő és centírozó gépek. Redats gumiszerelő gép - - 3V. A centirozó gép a gumiszerelő gép testéhez van.


Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. Akkumulátoros fúrógépek, behajtók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj . Befogó pofa speciális acélból. Hagyományos kerékszerelő gépek, Kerékkiegyensúlyozók számtalan variációban. Professzionális kerékszerelő gépek.


Megbízható félautomata olasz irányára 1. A gumiszerelő gép nagyobb . HPA Prémium kategóriás SzGK gumiszerelő berendezések. Rettentően fáj a csípőm a hajlás és emelések miatt, nem bírok szinte feküdni csak egy pózban. Jelenleg nem elérhető, kérjük válasszon a helyettesítő termékek közül. Hozzáadás a kedvencekhez . Nagy méretű asztala 24-ig képes . Ez az árverés befejeződött.


Encs munkaügyi központ

Tétel megnevezése: (2.t.) Sicam gumiszerelő gép. Ez a berendezés a szerelőasztal szempontjából már kicsit tágasabb, befogási méretei már .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések