2015. március 27., péntek

Születésnapi köszöntő bátyámnak

Születésnapi köszöntő bátyámnak

Már egy ideje azon gondolkodsz, hova is vihetnéd el párodat egy romantikus vacsorára? A csomag tartalma: - éj szállás, fő részére, elhelyezés superior kétágyas ,. Különleges érzés úgy leülni egy székre, hogy ezen esetleg II. Gyönyörű panoráma a budai várra, a Duna simogató hullámai, gyertyafényes vacsora. Fót - Fáy Présház Vendéglő. Romantikus tál tradicionális magyar.


Születésnapi köszöntő bátyámnak

Ft értékű vacsora vagy ebéd fő részére 1. Gyertyafényes vacsorák? Válogass több ezer recept közül. Luxus vacsora , romantikus hétvége nászajándékba vagy szeretteinek egy feledhetetlen. ROMANTIKUS VACSORA (két főre ). Home Exkluzív, romantikus vacsora. Egyéb költség az előre . Rejtélyes vacsora pároknak-Logikai Társasjáték, országszerte.


Nem kell messze menni, exklúzív helyekre utazni,hogy szeretteinknek egy igazán páratlan élményt adhassunk! Budapest belvárosában számtalan romantikus. Ft: Háromfogásos gyertyafényes vacsora főre ételből szabadon összeállítva Dobogókőn!


Hívd el kedvesedet egy romantikus, hangulatos vacsorára a Lotus Restaurantba, ahol a legjobb ízekkel fogtok találkozni. A Trió Lord Étteremben fős bőségtálat fogyaszthattok el megannyi. Kétszemélyes Tüzes ördög bőségtál fő részére, ajándék desszerttel, egy pazar. Első este egy romantikus gyertyafényes, háromfogásos vacsora (szűkített étlap).


Meghívás főre egy fogásos ebédre vagy vacsorára, egy különleges étterembe. A háromfogásos tányérszervízes vacsora az év bármely napján lehetséges, kivéve amikor a szállodában vagy az étteremben rendezvény van. Jegy korlátlan italcsomaggal. A hajó kört tesz meg az este folyamán a belváros területén belül, ezalatt vendégeink élvezhetik a 4-fogásos vacsorát . A órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg.


Hajóprogramunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött. Szo Esti hajós városnézés. V Esti hajós városnézés. K Esti hajós városnézés. Az alapkrémbe elegendő lesz főre 3-dkg krémsajt, melyet kevés . A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat résztvevőjeként egy hangulatos vacsora és élő zene mellett csodálhatja meg.


Zenés Randevú az ARAZ Étteremben. Látogasson el hozzánk kedvesével, ahol . Egy csepp pécsi romantika. Szállodánk tippje a romantikus kikapcsolódáshoz:. A borkóstolás és romantikus vacsora két fő részére nevű program ideális,.


Születésnapi köszöntő bátyámnak

A vacsora előételből, főételből és desszertből áll, plusz a vacsorához kivételes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések