2015. március 20., péntek

Nyugdijas portás állás miskolc

Nyugdijas portás állás miskolc

Friss nyugdijas portás állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Nyugdijas portás állás miskolc

A legfrissebb miskolc (és környéki) nyugdíjas és hasonló munka a jobinfo. Cégünk diszpécser – portás munkakörbe keres munkavállalókat, minimum középfokú végzettséggel, erkölcsi bizonyítvánnyal. Még csak pár hete lehet jelentkezni a nyugdíjas szövetkezetekbe, a miskolci irodában. Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén. Böngésszen a 1portás munka között.


Szívesen fogadjuk nyugdíjas sőt akár házaspárok jelentkezését is. Pénztáros, sofőr, takarító, villamosmérnöki, . A legtöbb miskolci és környékbeli nyugdíjas a tévében hallotta, hogy. A térképen csak az alábbi listában szereplő hirdetések vannak megjelenítve.


Egy éve működnek a közérdekű nyugdíjas -szövetkezetek, amelyek a. Tatai étterembe konyhai kisegítőt és mosogatót keresek. A Csányi Pincészet Zrt. Főbb feladatok: borkezelési folyamatok, . A hozzátartozónak szükséges átvennie a jelentkező személy pénz, nyugdíj , . Beugrós munka, állás , kiegészítő jövedelem, diákmunka. Egy recepciós állás érdekel vagy inkább egy fordítói munka? NÉMET MUNKA - Éjszakai szállodai portás német munkahely- Északi.


Munkatársak jelentkezését . Azonnal betölthető éjszakai portás állás németül jól beszélő, . Kiskunhalas és közvetlen környékén állást keresek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések