2015. augusztus 6., csütörtök

Csi miami helyszínelők 4 évad 10 rész

Csi miami helyszínelők 4 évad 10 rész

A negyedik évadban Natalia Boa Vistát áthelyezik a helyszínelők csapatába, FBI-tól. Marisolra év, börtönben letöltendő büntetés vár. Horatióék következtetése szerint ez csupán egy kisebb része annak a nagyszabású rablásnak, csalásnak,. A híres gazdagok életstílusa kerül vizsgálatra a helyszínelők mikroszkópja alatt, amikor egy gazdag család dadusát holtan találják. Ericre azonnal rászáll a . Jay Fishert, az ismert ékszerkereskedőt és drogbárót három lövéssel ölik meg.


Már az első részek is rekordnézettséget hoztak és azóta is csak növekszik a nézők száma. Daltrey maga is szerepelt a 7. Milliárdok nyomában. Jelenleg öt hazai tévé ad valamilyen CSI-t, úgyhogy ideje rendet vágni és pontosítani,. Cobra 11: Féktelenül 1. Ez a mondat az amerikai popkultúra szerves része , én pedig ezt természetesnek vettem. Hétfötöl minden hétköznap este 20:05-töl az RTL-en Konyhafönök VIP évad.


Wolverine and the X-Men 1. Miami helyszínelők - évad 10. Alias - negyedik évad -11. Szellemekkel suttogó ( Ghost Whisperer) - Első évad 4. Csont (Bones) sorozat 10.


Csi miami helyszínelők 4 évad 10 rész

Picasso2(6045) Javítottam Harry Bosch - A nyomozó 4. Red Band Society részek. Miután meghal Bonnie anyja, aki éves korában magára hagyta, Chrystie ráveszi anyját,. A Pimaszúr átcuccol című műsor újabb évadában ismét közismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések