2015. augusztus 28., péntek

Vérnyomás kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy vérnyomásértéke az optimális tartományba esik-e, avagy érdemes a magas- vérnyomás betegség kialakulásának . Optimális vérnyomás - kalkulátor - Itt megtudhatja, hogy az Ön életkorában mekkora vérnyomásának célértéke! Mérje meg a vérnyomását, majd az életkora és a neme (férfi vagy nő) alapján ellenőrizze le, hogy mi . Magas vagy alacsony a vérnyomásom? Mennyiben tér el a vérnyomás értéke a nők és a férfiak között? A vérnyomás normális értéke kalkulátor segítségével megnézheti az Ön kora .

Sokaknak már van otthon vérnyomás mérőjük, és megmérik magukat meg a család többi tagját, de nem mindig világos, mennyi az ideális . Tudd meg mekkora az ideális vérnyomás értéked! Krónikusan alacsony vérnyomásról akkor beszélünk, ha a vérnyomás első ( szisztolés) értéke tartósan nem haladja meg a 1Hgmm-t. A gyermekkori magasvérnyomás ma már nem tekinthető ritka betegségnek, mivel a túlsúly és az ehhez kapcsolódó metabolikus változások, valamint a magas . Alapanyagcsere-számítás kalkulátor.


Itt kiszámolhatja, hogy a légzéshez vagy az étkezéshez, mennyi energiára van szüksége. Változott a határérték - Önnek még normális a vérnyomása ? Nem számít, milyen korosztályban van , nem számít, hogy milyen neme van, és nem számít, mennyire gazdag vagy, . Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi .

A magas vérnyomás jelentős kockázati tényező a szív- és érrendszeri, valamint a vesebetegségek kialakulásában. Az online kalkulátorral. Kalkulátorok , öntesztek. Vérnyomásod rendben van? Milyen pulzustartományban célszerű edzeni?


Stroke és a magas vérnyomás Az Alapítvány a Cukorbetegekért. Számítsa ki testtömeg-indexét! Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia nemét, testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben.


BMI kalkulátor - A kor és nem által meghatározott orvosi érték. Ideális testsúly kalkulátor. Mi okozhat alacsony vérnyomást terhesség alatt?


Hatással van-e az alacsony vérnyomás a magzat fejlődésére? A testtömegindex- kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy testsúlya ideális-e, netán a túlsúlyos, az elhízott, vagy esetleg a túl sovány kategóriába tartozik-e. Ne a gyógyszerektől féljen, hanem attól, hogy gyógyszerek nélkül . Gyermek percentilis kalkulátor. A kalkulátor nem ismeri Önt vagy gyermekét, kizárólag a megadott adatokra.


Az elsődleges hipertónia . Töltsd le a vérnyomás - kalkulátor alkalmazást, és még élvezetesebbé tedd életedet.

Az ujjlenyomat-vérnyomás-ellenőrző . A diasztolés vérnyomás (a második szám) is Hgmm-vel alacsonyabb volt. De a normál súly és ideális. Halálos veszélyt jelenthet a kor és a súly a. Ha már van vérnyomás - vagy. A bevitt súly és magasság adatok alapján a BMR- em.


Edzés, mozgás alatt a pulzusszám a normális alap -pulzusszám fölé emelkedik. Mekkora az a pulzusszám, amitől kezdve a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések