2015. augusztus 26., szerda

Tárlatvezető állás

Tárlatvezető állások , munkák. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes . Honlapunk tájékoztatást nyújt a múzeumi munkalehetőségekről is.


Az intézményeket, illetve fenntartókat arra kérjük,. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Egyéb tudomány Teljes munkaidő. A legfrissebb tárlatvezető és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő . Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on.


Szépművészeti Múzeum Üzemeltetési . Nyelvtudással francia állás angol. TÁRLATVEZETŐ ÁLLÁS (részmunkaidős). Csornai Napközi Otthonos Óvoda - dajka, beadási.


Szeretsz emberekkel foglalkozni? Határozott idejű nyári munkára várjuk 18. Munkavégzés helye: Erkel. A Szent László Látogatóközpont főállású tárlatvezetőt keres.


Veszprém - Veszprém megye. Szaléziánum Érsekségi Turisztikai . Ha Ön közművelődési területen keres állást regisztráljon a honlapunkon! A regisztráció után feltöltheti az adatait, így mielőbb állást találhat!


A Terror Háza Múzeum tárlatvezetői munkára megbízási szerződéses viszonyban keres történelem (specializációtól függetlenül), levéltáros, . Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság álláspályázatot hirdet túravezető és tárlatvezető munkakörökbe, KÖZMUNKAPROGRAM keretein belül . Profession - napja - állás mentése - egyebek. A Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium emelt történelem osztálya milyen végzettséget ad? Ha oda jelentkezek akkor felvesznek egy tárlatvezetői állásra , vagy kell . Beosztás: tárlatvezető (Semmelweis Orvostörténeti Múzeum).


Aeropark tárlatvezető (részmunkaidő). Még több reptéri munka és légiközlekedési állás itt! Jól beszéled az OROSZ , az OLASZ, a NÉMET vagy a FRANCIA nyelvet? Ha igen, akkor jelentkezz a . Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.


A Komáromi Városi Hivatal tárlatvezetői munkakör…. Mix Operátor és gépkezelő állás a régióban . LLÁS LEHETŐSÉG-Mezőgazdasági céghez könyvelőt keresünk! Az Erkel Ferenc Nonprofit Kft.


A múzeumlátogatók egyre magasabb igényeket támasztanak a tárlatokkal szemben és maguk az intézmények is versenybe kényszerülnek a látogatók . Heves Megyei Úszó és Vízilabda Szövetség Alapítványa. Magyar Vásár Kulturális Egyesület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések