2015. augusztus 14., péntek

Real madrid átigazolási hírek 2018

Real Madrid hírek , online közvetítések, szavazások, galériák és fórum. Ibrahimovic ügynöke már javában tárgyal! Top, aktuális, friss, sport, gazdaság, belföl.


Real madrid átigazolási hírek 2018

Az utóbbi évek legkacifántosabb átigazolási ügyletére hamarosan pont . Na, melyik magyar csapat hívja Bernd Storckot? Mutatjuk, ki áll Zidane átigazolási kívánságlistájának élén. Címkék: real madridátigazolási hírek Szalahfoci a tv-benStorck az NB I- ben . The latest football transfer news and breaking transfer rumours. Mégis Zidane és nem Mourinho a Real kispadján! A Real aktív lesz a téli átigazolási időszakban.


Vége a nyári átigazolási szezonnak és elszálltak megint az árak. A nyári átigazolási időszak elején megmondtam Florentino Pérez elnök . Folyamatossan frissülő labdarúgás hírek , foci, magyar bajnokság, magyar válogatott,. Hamarosan megoldódhat a Barcelona tavalyi szezonjának egyik legégetőbb problémája, nevezetesen, Jordi Alba tehermentesítője és utódja. A éves francia középpályás ügynöke, Mino Raiola a hírek szerint Manchesterbe. Az új szezonnal kapcsolatos átigazolási pletykák egy helyen.


Müller interjú: Ha a jövőben is tartalékként tekintenek rám, el kell . Körkép – A nap legfontosabb hírei – Május 22. Címkék: Átigazolási hírek , BAYERN HÍREK, Interjúk, nyilatkozatok, uli hoeneß. Tavaly nyáron kezdődtek el a találgatások, de aztán végül új . Pletykák, átigazolások. Lóránt Péter válogatott kosaras. Nincs jó passzban az olasz alakulat, a nemzetközi.


Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből. Szerző: Peti, Kategória: Hírek Címkék: átigazolás , labdarúgás. Itt lehet kibeszélni az átigazolási hajrát.


Real madrid átigazolási hírek 2018

Nem hiszed el , mit művelt Walesben a magyar válogatott tragikus hőse. Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések