2015. augusztus 21., péntek

Real madrid átigazolási hírek 2019

Real madrid átigazolási hírek 2019

Ibrahimovic ügynöke már javában tárgyal! Top, aktuális, friss, sport, gazdaság, belföl. Real Madrid : “Bale ostoba dolgot csinált azzal a zászlóval! A Barcelona januárban 3-játékost is el fog adni, annak érdekében, hogy egy védőt tudjon igazolni.


Neymar 2milliós átigazolási összegét. Közeledik a januári átigazolási szezon és top játékosoknak fog lejárni nyáron a szerződésük, amivel ingyen. A FIFA három átigazolási időszakból zárhatja ki a walesi klubot. Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United. Az átigazolási piac utolsó órájában dobott nagyot a PSG - Kapust cserélt a. A nyári átigazolási időszak elején megmondtam Florentino Pérez elnök . Atlético Madrid focicsapat érkező és távozó játékosai, átigazolások.


MLSZ Marco Rossi jövőjéről És. Transfer - Átigazolási hírek portálja. Média- és hírszolgáltató. Sport Hírek-Átigazolások. Spanyolországban egyre intenzívebben spekulálnak Reina lehetséges Madridba költözéséhez.


Real madrid átigazolási hírek 2019

Folyamatossan frissülő labdarúgás hírek , foci, magyar bajnokság, magyar. Magyar Arsenal szurkolói oldal: A legfrissebb hírek , információk egyhelyen. További hír a Juventusszal kapcsolatban, hogy Moise Kean és Mario . A spanyol sztárklub sajtóhírek szerint azért mondta vissza az . Címkék: Átigazolási hírek , BAYERN HÍREK, Interjúk, nyilatkozatok, uli hoeneß. Tavaly nyáron kezdődtek el a találgatások, de aztán végül új szerződést írt. Images, videos, instagram posts, instagram stories from Átigazolási hírek on instagram.


Manchester United háza tájáról – Május. Ma zárul a nyári átigazolási időszak. Szerző: Peti, Kategória: Hírek Címkék: átigazolás , labdarúgás. Itt lehet kibeszélni az átigazolási hajrát. La Liga: A Real-Barca páros papírjára fogadnánk.


Real madrid átigazolási hírek 2019

A nemzetközi sportsajtó az elmúlt átigazolási időszakokban egyre többet és . Csapathírek az Alkmaar meccs előtt. Phil Jones Phil Neville Pletykák, átigazolások Premier League Romelu Lukaku Ryan . Kylian Mbappé átigazolási kérelmet nyújtott be PSG-nek, szeretne máshol játszani. De nem ez az egyetlen hír.


Az elmúlt átigazolási időszakokban ezért mindig visszatérő témát szolgáltatott esetleges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések