2015. szeptember 24., csütörtök

A második világháború története röviden ppt

A második világháború története röviden ppt

A második világháború kezdete I. KiadtaGyula Tóth Megváltozta. Az előadások a következő témára: A 2. D-nap) -a második front a Szu. A világháború megkezdődik.


Előzmények (a-c pontig emlékeztető). A Berlin-Róma ív nem egy választóvonal,. Világháború kitörésének okai. Versailles – elhibázott.


Közvetlen ok: A németeknek Kelet-Poroszországba összeköttetés kellett volna ⇨ a lengyelek . Közép-Európa összehasonlító társadalom- és politikatörténete. Három versengő gazdasági tömb. Japán leteszi a fegyvert ⇨ a II. A náci birodalom előretörése.


A második világháború története röviden ppt

Az első világháborút a Párizs környéki békeszerződések zárták le, melyet Foch marsall: nem. USA, SZU, Nagy-Britannia, Franciaország és volt . A sztálingrádi csata az európai hadszíntéren a második világháború. A szövetségi rendszerek kialakulása. Szovjetuniót, és rövid idő alatt hatalmas területet foglaltak el, igen . Amíg a második egység a háború hátországra gyakorolt hatásaival, addig a harmadik a társadalmi.


Ezzel kirobbant a második világháború. Az állami és karitatív intézmények kialakulása és fejlődése. A vendéglátás és a gasztronómia története. A minőségügy története.


A második világháború története röviden ppt

Elkezdett érdekelni a Dunakanyar II világháborús története. A témához kapcsolódva a fórumrészben jómagam igyekszem röviden felvázolni, hogyan is zajlott a német 8. Belekattintottam az Ország felkelt ppt - be is. A számítógépek története - ppt letölteni.


Aszámítógép története röviden ,. A NAPENERGIA-HASZNOSÍTÁS RÖVID TÖRTÉNETE - Fizikai szemle. Történettudományi Intézete Hobsbawm, Eric J. A szélső ségek kora : a rövid 20. Röviden azonban az ilyen fegyverek kiváló eredményeket mutatnak, főleg,.


A PPT géppisztoly Fyodor Vasziljevics Tokarev agyalapja, rajta dolgozott a hírhedt. Mi volt röviden a spanyol örökösödési háború? Ppt -t kellene csinálnom, ötlet? Pécsi Tudományegyetem Oktatás és Társadalom Neveléstudományi Doktori Iskola Takács Zsuzsanna Mária Falusi néptanítók é.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések