2015. szeptember 2., szerda

Öko autómosó

VILEDA Steam XXL Power lines gőztisztító - Gőzölős felmosó. Az autókárpit tisztítás és a teljes autókozmetika szolgáltatásunk nálunk az egyik. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes . HU Philips, Solac, Ariete gőztisztítókat kínál vásárlóinak. Akár ingyenes szállítással, év garanciával, azonnal! Vileda Steam gőztisztító utántöltő - steam mop ACC.


Öko autómosó

Szállítási idő: munkanap. Eladó új és használt Porszívó, takarítógép hirdetések Magyarország területén. A képen a következők lehetnek: ember, , mosolygó emberek, autó.


GAL KW bar gőztisztító berendezés. Fortador gőztisztító viszonteladó lehetsz most akár Te is! Hiányzó: autó Selfservicecar Kft. Rengeteg potenciális autós ügyfél.


Már több helyen sikerrel működik. Miért FORTADOR gőztisztítógépet válassz? A gép lelkét adó legfontosabb alkatrészek . Rendeljen gőztisztítót garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel szaküzleteinkben és . A kimagasló tisztító-teljesítménynek köszönhetően a gőztisztító készülékek az összes. Az önkiszolgáló gőztisztító készülékek gyártója az autómosókhoz, érintés nélküli. Ezek többek között az alacsony ár -, időmegtakarítás, kényelem a . Kezdetben autótisztítás minden területén alkalmaztuk.


Látva ezt, az első gép telepítése után hamarosan beüzemeltük a másodikat és a. Az ápolt, tiszta autók erősítik a vevők bizalmát, nem érdemes a minimum havi. Cleanfix gőztisztító gép kölcsönzése Budapest és vonzáskörzetében. Gőztisztítás magas nyomású forró gőzzel.


A gőzös autómosók új helyettesítői a hagyományos vizes autómosóknak: Az árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Optima Steamer DMF (diesel). Ingyen házhozszállítás.


Gyors és egyszerű használat, hatékony gőztisztítás A H2O Mop X10-et. A ház körül: Az autó dísztárcsáját a kézi gőztisztító. Kattints a lenti linkre az Xgőztisztító gép magyar nyelvű használati . A gőztisztítóról mindig azt hallottam, hogy szuper kis eszköz, szinte minden felületen alkalmazható,. Van kézi verziója is, mely könnyebb, ára pedig kedvezőbb.


Öko autómosó

Tehát ez nem az a fajta csodagép , ami önmagától takarít! Filmbe illő bunyót nyomott le két dühös öltönyös autós , pörgőrúgás is volt. Karcher gőztisztító gép házhoz szállítással bérbe adó!


Autós és szerelgetős hobbiblog. Megfelelő gép használtan kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések