2015. szeptember 9., szerda

Boldog születésnapot drága kislányom

Boldog születésnapot drága kislányom

Kislányom , kívánom, légy boldog, de nagyon! Lányomnak születésnapra valami nagyon egyedi születésnapi verset ajánlanátok? Adjon a Teremtő hosszú, boldog éltet. Nélkülem nősz fel, drága kislányom , Ne haragudj rám, nagyon.


Képtalálat a következőre: „ születésnapi vers lányomnak”. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Hisz egy drága virágszálnak ma van a születésnapja. Nagyon boldog születés napot kívánok én néked!


Születésnapi versek gyerekeknek összeállításunk. Téged szívemből kívánom, fogadd el. Csillogó szemeddel tekints fel az égre. Még sok boldog születésnapot kívánok!


Boldog születésnapot drága kislányom

Szivárványom ( Lányom születésnapjára). Taníts melengesd te is, drága nap, csempészd . Félre kellene tennem Alice-t. A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod.


Drága kislányom Adrikám! Minden szó és tett ami volt indokolt! Ok- okozat nélkül nincs s az nagyon fáj!


Válásra késztetett szívem . Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog szülinapot kíván! Szülinapi versek, - agnestoth Blogja - A házasság tíz parancsolata . Bruno odakészítette a postáját is: a születésnapi üdvözletek ott sorakoztak a tálca. Senki voltam, mikor nem voltál itt velem, úsztam hideg csónakban . Holnap lesz Lea lányom 16. Nincs könnyű élete, mert nehéz ember az apja.


Huszonöt éves lett egyetlen kislányom ,. Lassan nagykorúvá serdültél bár ez az idő inkább az örökkévalóságra hasonlít. Olyan ez mint némán bezártan élni egy . Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, drága kislányom. Innentől fogva ott leszek a születésnapodon. Nem jövök el többet, az biztos.


NAGYON SZÉPEK A VERSEK, ÉS VIRÁGOK LÁNYOM MOST LESZ ÉVES . Egy megszülető leánygyermek mérhetetlen boldogságot , szépséget és fényt hoz magával az életünkbe. Boldog születésnapot kívánok NEKED! Kedvessége, félelmei, lelkének rezdülései és sugárzó . Nem szeretném, ha több könnyet ejtenél miattam drága kislányom , hiszen én már egy jobb. Szeretlek Boo Boo és boldog születésnapot !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések