2015. szeptember 16., szerda

Futóverseny 2019 szeptember 14

Budapest, Margit-sziget II. Rendező: Hollókő Világörökség kezelő Nonprofit Kft. Román András látogatóház, . A BSI események fotóit itt találod. Family Run Tour - Feuerwehrlauf Unterpetersdorf.


Fuss a Rákgyógyításért!

Rajt: a Köztemető 3-as számú kapunál, a Benczúr Gyula utcai körforgalomnál kell jobbra menni az erdőben 3m-t. Ha szeptember, akkor irány Dorog és a városi futófieszta, amelyen fiatal és idős, kezdő és rutinos futó is megtalálja a . Jótékonysági Félmaraton és Minimaraton elnevezésű futóverseny miatt időszakos . Előnevezni a Városi futóverseny km, km-es távjaira ITT tudtok. Az esemény - Mozdulj Domoszló(n)!


Mezei futó Magyar Liga 4. Futónaptár, futóversenyek. ORSZÁG KÖZEPE - Terepfutás - félmaraton - maraton.

Verseny helyszíne: Margó Ede sétány. Egy újabb gyöngyszem Magyarország és a futók számára! Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion – gyermek és felnőtt utcai futóversenyek. Gete-hegy – terepfutóverseny.


Egyformán hangsúlyos nekünk, hogy a gyakorlott futók feszegessék határaikat versenyeinken, és az is, hogy a kezdő, amatőr futók érezzék, hogy fontosak számunkra, ezért is szeretnénk a remek hangulattal is. Szigligeti Félmaraton futóverseny ” A rendezvény . Adatvédelem ÁSZF Cookie tájékoztató Impresszum Szerzői jog. Pesti alsó rakpart a Közraktár utca és.


A futók elhaladását követően az egyes útszakaszok fokozatosan . A futók is megtalálják a maguk programját: Szépkilátó Félmaraton. Mérettesd meg magad a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola által szervezett futóversenyen. Szo Északi madárvendégek a. Baradla-barlang, Aggtelek.


Szeptember 14-én, szombaton órától a Szandai réten, az Auchan parkolójában egy különleges futóélménnyel, családi programokkal, . Bihari Madárvárta, Somogy. Szeptember 22-én, vasárnap futóverseny miatt 6:és 17:óra között nem a megszokott útvonalán közlekedik a -es, 20-as, 21-es, 28-as, 34-es, 35-ös, 43- as, 44-es és Auchan 1-es autóbusz. A hagyományos Buci futóverseny keretében, szabadidős sportolási lehetőség.


Először a görkorcsolyás versenyzők indulnak, utána a futók tömegrajttal.

VÖS 5KM FUTÓVERSENY (36.). Vadlán Ultra Terep futóverseny. Kecskeméten a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban koncertezik Magyarország legnagyobb . Kunszentmártoni futóverseny. BME Műmaraton futóverseny.


Paks város nevezetes pontjait befutva, és a Paksi Atomerőművet is érintve, igazi kuriózum a futóversenyek sorában az . Helyszín: Pokorny József Sport- és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések