2015. szeptember 11., péntek

Nem tudok smst küldeni vodafone

Nem kapom meg a banktól, szolgáltatóktól érkező SMS-eket. Nem tudok sms - t küldeni és fogadni ( nem érkeznek meg az elküldött üzenetek). Tehát: megpróbáltunk sms - t küldeni vele, de az újjal nem lehet, viszont sms - t tud fogadni. Sms - t sem tudok fogadni. Ha a tulajdonos a mobiltelefon cu Android 4. SMS-küldésre alkalmas vezetékes telefonom van, mégsem tudok emelt díjas sms - t küldeni.


Vezetékes telefonról nem lehet emelt díjas sms - t küldeni. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akár egy postás, vagy egy hegesztő. Vicc, Megtörtént viccek): VODAFONE ügyfélszolgálat aranyköpései: Ügyfél: Vettem. Szerver monitorozáshoz kellene, ugyebár.


Peldaul a t-mobile webes SMSkuldo feluletehez jo lenne. Előfordulhatott, hogy ennyi idő alatt a címzett nem kapcsolta vissza a . SMS - t sem tudsz küldeni. Mostanában nem tudok sms - t küldeni icq-n keresztül. A visszajelzés alapján minden rendben lezajlik, az elérhető hálózatok között fel van . Alapvetően nagyon meg volnék vele elégedve, tegnap azonban kiderült, hogy nem tudok róla hívást kezdeményezni.


Szinte ugyanaz a gon sms - t küldeni még lehet, de telefonálni már nem. Hiányzik bármilyen szabályozás a területen, és itt nem a végfelhasználói árakról van szó. Mivel nincs benne modem ezért nem is fogsz sms - t küldeni rajta. Már, hogy a francba ne tudnék sms - t küldeni , egy mai mobilról? Csak bejelentkezés után tudsz a számod megtartásával vásárolni!


Ha a beállítások megfelelőek, de a küldés , vagy fogadás továbbra sem . Ft-os perc- és sms díjjal tudsz hívni, sms - t küldeni. Hasonlókra a hazai mobiltelefonosok többségének már nem kell számítania,. Azért nem ártana tudni, hogy a szerződésben mi szerepel arra az esetre, ha a hűségnyilatkozat ideje lejár. Letiltották,így használni nem tudtam.


Hogyan tudom megnézni hogy az adott hónapban addig mennyit beszéltem le a keretből? Jóestét, valami gond van a telefonommal, nem tudok SMSt küldeni , pedig fontos lenne. Egy apró kérdés srácok! Ha nincs sms opció akkor nem is tudok sms - t küldeni ? Szal meg kell rendelni kemény pénzért az opciót hogy lehessen sms - t küldeni ? UPC mobilra március óta nem jön sms, szintén vodafone hálózat.


Nem egyszerű továbbá az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF),. Vodafone , sem a Schönherz Telekom Kft. Egyik barátnőmmel küldözgettünk egymásnak egy csomót, és azóta nem tudunk.


Pedig volt már vagy egy éve, és nekem . Voda kartyaval sem fogok mobilrol internetezni (meg nem is lehet) Mit erdemes csinalni? A pannon is fog erre valamit csinalni pl. Na most mar egy kicsit tobbet tudok ! T-s vagyok, de nagyon gondolkodom, hogy átjövök Max L-re.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések