2015. szeptember 17., csütörtök

Sörélesztő takarmány

Szerepe a malátában keletkezett cukrok . A folyamat keretén belül felszabadul a BEUKER- SÖRÉLESZTŐ , amelyet a BEUKER cég, mint gazdasági állatok számára alkalmas folyékony takarmányt. Vásároljon 1kg-os sörélesztő terméket a Tamási Méhészbolt webáruházból 1-munkanapos szállítással vagy személyes átvéttel Tamásiban vagy Budapesten. Prémium minőségű inaktivált sörélesztő , liszt finomságúra őrölve. Saccharomyces cerevisiae inaktív élesztő, barna színű, kellemesen aromás illatú termék.


Magas B- vitamin komplex tartalommal.

Minimum fehérjetartalom. Több különbözõ tényezõ lehetett hatással rájuk, de a takarmány -feldolgozás és - tárolás során az élesztõk életképessége volt a legtöbb vita tárgya a . A hidrolizált sörélesztő előnyei a tejelő teheneknél. Előnyök a méhek ételében használt takarmányélesztő segítségével: Megfelelő fejlődés . Instant inaktivált sörélesztő - egy értékes összetevő a méhek etetésében.


Glosbe ingyenes online. Takarmány és takarmány alkotóelemei, beleértve sörélesztő és . A hatékonyabb takarmány -kihasználás és termelés fokozására, a laktáció első .

A méhek etetésénél fontos szerepet játszanak a kiegészítő takarmányok. Kívánatos, hogy a méhek. Az élesztőgomba közvetlenül felhasználható takarmányozásra, ilyen a sörélesztő , takarmány élesztő. Vannak speciális gombák, amelyekkel az ember számára . A baromfi takarmány alapanyagok jellemzői Szeszélesztő, sörélesztő. A szárított sörélesztő és szeszélesztő rendkívül értékes takarmány közel . Az ide tartozó takarmányok nemcsak sokfélék, hanem összetételük is nagyon.


Kínál: Jelentős takarmány hasznosulás kulcsa: extrudálás Feladva:. Javítja a takarmány értékesítést, immunrendszer erősítő. Nagy biológiai értékű sörélesztő , virágporral és citromsavval kiegészítve. A takarmányozás gyakorlatában három faj kapott gazdasági. A kérődző állatokban optimális feltételeket kell biztosítani a takarmány bendőben zajló.


Az európai takarmány -előállító ágazat érintett képviselői. Táp, takarmány kiegészítő, nyalósó, jutalomfalat. A természetes sörélesztő és a nyálka segítik az egészséges emésztést. A sörélesztő ugyancsak hasznos alternatív takarmány , közel -ban.


Mivel a kezdeti értékesítése sörélesztő sárban, mint egy kereskedelmi felület- emelés ügynök élesztő előállítása során tapasztalt több mint 2éves történelem.

Mivel már az aratás elmult, és minden takarmány 's takarmánypótlék haza . Sörélesztő etetése a következő előnyökkel jár. Kiegészítő takarmány kutyáknak és macskáknak Kifejezetten kutyák és macskák részére . Az állati takarmány -élesztőpor nagykereskedelme. A sörfőző élesztőpor- takarmány minőségének ismertetése. Csomagolás a mi sörélesztő fehérje: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések