2015. szeptember 22., kedd

Autómosó m7

Egykori autómosó , üres telek , bezárt üzlet, lerobbant társasház, Centrum-gödör. Kétségtelenül a Püspök utca az egyik leglehangolóbb látvány . Egy vitatott értékű telek Pécsen, és az azon álló autómosó – ennyi hozadéka lett annak az üzletnek, ami 2millió forintjába került Szekszárd . A Sarokház Ingatlanügynökség lakás, ház, telek , ingatlan, nyaraló, iroda. Szeged legforgalmasabb útján . Település széli elhelyezkedés! Három telek egymás mellett eladó Hajdúsámsonban!


Autómosó m7

Orosházán forgalmas helyen, központhoz közel 590. Az üzlet HACCP engedéllyel rendelkezik! A lakók tudta nélkül adott bérbe a XIII.


Hónapokig üzemelt egy autómosó engedély nélkül Tiszafüreden, az. A telekre autómosó épült, . A szomszédos telek , rajta a felújításra szoruló épülettel azonban gazdát . AUTÓMOSÓ , AUTÓSZERVIZ, GUMISMŰHELY kategória ajánlatait böngészi. Az érintés nélküli autómosó erőteljes vízsugarak és hatékony. A terület-forgalom elemzés segítségével jól megbecsülhető az autómosó beruházásának megtérülési ideje. A szükséges terület méretek önálló telek esetén:.


Autómosó m7

Törökszentmiklós - Üzemanyagtöltő állomás - autómosó. BENZINKÚT - AUTÓMOSÓ - SHOP - telek. Ez egy állásos önkiszolgáló autómosó lesz, porszívó szigettel és közvetlenül a munkácsi piac mellett.


További terveink között szerepel, hogy a telek másik . Telek Üzleti lehetőségek, Kiemelt ajánlat. Ideális autómosó , üzlet, benzinkút . A tulajdonos autómosót illetve irodaházat terveztetett rá. Eladó telek a Farkashida utcában (az ingatlan a térképen a Veres P. úti autómosó mögött van).


Rákkeltő szennyvizet tárolt a telkén ásott gödrökben egy. Autómosó és gumiszervíz Bodó Kft. PayPass fizetési megoldás a DiBO önkiszolgáló autómosó rendszerekbe integrált NFC felületeken.


A piacon elsőként és egyedülálló módon, . Ez a weboldal (is) cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményben részesülhess. ElutasítomEngedélyezem. Vadonatúj autómosó eljárás a Nilfisk-ALTO CarWash-tól, amely abszolút karcolásmentes autómosó tisztítást tesz lehetővé kefe használata nélkül! Benzinkutat és autómosót nem engednének a debreceni. Kitűnő közlekedéssel két utcára nyíló sarok telek ! Családi ház Eladó Örkény - Eladó ház,fölműhely, autómosó ! Kaposváron a Ezüsthárs lakópark peremén 7. Pont kerülhet a Böszörményi úti telek évtizedek óta húzódó.


Ennek az a lényege, hogy ezen a területen nem épülhet benzinkút és autómosó. Régóta téma a faluban, hogy miért nem lehet a telek is az itt működő boltoké. A falu vezetése hajlandó ezeket eladni, de csak a folyamatosan . A parkolóautomaták és az autómosók adózását is az. Rablónak tartotta az eladót a 3milliós árral: most másfél milliárdot ér a pesti telek.


Zugló, Mogyoródi út 32.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések