2015. szeptember 3., csütörtök

Kvízek

Melyik karakter lennél az Űrgolyhókból? Egy rugalmas vagy egy gyors észjárású? Kvízek , kvízjátékok, tesztek gyűjteménye. Ha ezt a kvízt megoldod jóra, akkor über király vagy!


Híres emberek, szállóigék és rejtélyes szakmanevek - ezekkel a fogalmakkal találkozhattok a következő kvízekben.

Napi kvíz tesztek minden témában, kérdésekkel, válaszokkal. Teszteljétek tudásotok ezzel a . Hatalmas kvízek gyűjteménye, legyenek akár kvíz tesztek, retro kvízek , rejtvények, kvíz játékok, . Felteszünk egyszerű kérdést. Vajon mennyire tudod a választ?


Viccek, vicces képek, vicces gifek, vicces videók, kvízek , tesztek és rejtvények. Játszd le ezt a műveltségi kvízt , és mutasd meg, mire vagy képes! Szórakoztató kvízek gyerekeknek a Boomerangtól.

Tedd próbára kedvenc sorozataiddal, köztük a Bolondos dallamokkal, a Tom és Jerry-vel és a . Mi jut eszedbe, ha azt mondom agykarbantartó? Hát persze, hogy a kvízek királya. Gyere játszani és szerezz pontokat. KvízPart, a kvízjátékok oldala. Sok-sok kvíztémakörben több százezer kvízkérdés vár.


Legyél te az első a ranglisták valamelyikén! Gyűjtsd a kagylókat a . Magyarország is csatlakozott az Európai Pénz Kvíz ( European Money Quiz) kezdeményezéshez. Töltsd ki figyelmesen az alábbi kvízeket ! Ha elsőre sikerül helyesen kitöltened egy kvízt , akkor BónuszPontot kapsz, ha második nekifutásra, . Akkor töltsd ki ezt a rövid kvízt , és megmondjuk,.


Mennyire ismered Londont? K Felismered a fiatal zenészeket? Végezd el az alábbi rövid tudásellenőrző teszteket és nézd meg, hogy mennyire vagy otthon a tanulás és a munka világával kapcsolatos témakörökben!


Válasszatok különböző tematikus kvízeink közül, vagy kérjetek általános kvízt , melybe be tudunk építeni általatok megadott, a csapatotokra vagy cégetekre . Kategória, helytörténet, irodalom, könnyűzene, néprajz, történelem, zene, népzene.

Select a date and time. Fénymásolható feladatlapok a játékos angol tanórához. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal idén is megrendezte online kvíz versenyét élelmiszerpazarlás-megelőzés. Mégis hogyan készülnek, mik a teendők egy-egy kocsmakvíz előtt?


Az egyéni kvízek kitöltéséhez Kahoot! TanyaFeszt alatt minden délután a Terasz-színpadon a zenefanatikusoké lesz a főszerep, melynek keretein belül bebizonyíthatják, . Kattints a lenti hivatkozásokra, oldd meg a feladatokat, majd mutasd meg az eredményt mobileszközödön egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések