2019. október 29., kedd

Sms jelentése

Az SMS (Short Message Service, szó szerint rövidüzenet-szolgáltatás) mobiltelefonnal küldött rövid terjedelmű, meghatározott karakterszámú üzenetet . Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) sms magyar jelentéseit. SMS jelentései az angol-magyar topszótárban. Ismerd meg a SMS magyar jelentéseit.


SMS -ben használható rövidítéseket.

Mint tudjuk, az SMS - eket tömören kell megfogalmazni, mert csak néhány. Lerántjuk a leplet a tinik titkos SMS -rövidítéseiről. ATM At the moment = no nem a pénzkiadó automatára utal, a jelentése : ebben a piallanatban. Itt megtalálhatja a SMS szó jelentését.


Az osztrák–magyar haditengerészet egységeit általában az „ S. Ennek a rövidítésnek a . DictZone online angol-magyar szótárban.

Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. Az SMS a Short Message Service angol fogalom rövidítése. Jelentése rövid szöveges üzenet. Nincs általános szabály.


Szülők, nagyszülők néha értetlenül . SMS küldés során visszakapott kézbesítési jelentések részletesen bemutatása. Négyféle státusz üzenettel, azaz kézbesítési jelentéssel találkozhatsz az SMS. Tisztelt telekom fórum!


Kétszer előfordult egy hónapon belül,hogy küldtem sms -t két különböző embernek,két külön számra. Megnéztem az ajánlott oldalt , de ez nincs ott. Ez a nagy P betű felkiáltójellel sehol sincs a neten. Köszi mindenkinek a hsz - t ! Az alábbiakból megtudhato hogyan állítsd be az SMS , MMS, GPRS beállításokat. Meghiúsult SMS fizetés jelentése.


Ez az úgynevezett „belföldi díjszabás szerinti barangolás.

Telefonhívásaiért ( függetlenül attól, hogy mobiltelefont vagy vezetékes telefont hív), SMS - üzeneteiért . Küldendő SMS-ek ellenőrzésének gyakorisága: másodpercben kell megadni. Az SMS -szöveg elé egy kötőjelet kell írni, ha jelentést szeretnénk róla kapni, amikor az célba ér. A módszer Telenor- és . Androidos telefonon hogyan tudom kivenni az sms kézbesitési jelentést. Keress kérdéseket hasonló témákban: kézbesítés, jelentés , Android . Villog ( másodpercenként).


GPS jel keresése folyamatban. Az alapértelmezett üzenetkezelő alkalmazás módosításához koppintson az Alapértelmezett SMS -alkalmazás elemre. Ha le szeretné állítani a Messages .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések