2019. október 21., hétfő

Sms olvasás visszaigazolás iphone

Az SMS kézbesítési jelentés lényege, hogy kapunk egy visszajelzést a szolgáltatótól, amikor az elküldött üzenetünk megérkezett a címzett . Pár egyszerű lépéssel könnyen be- vagy kikapcsolható az olvasási nyugták. Van ugyebár az iMessage, mikor két iPhone ingyen küldhet egymásnak SMS -t. Igaz, sokan használunk Viber-t, Messenger-t és más egyéb . Ha iPhone X vagy újabb, illetve Face ID-val rendelkező iPad készüléke van, és nem tud. Az iMessage és az SMS MMS közötti különbségek. Varga Tamás kollégám és barátom rendszeresen az orrom alá szokta dörgölni a tényt, hogy az iPhone alapból nem támogatja az SMS.


Sms olvasás visszaigazolás iphone

Itt megtalálja az összes izgalmas dolog, amit most csinálni iOS iMessage. Zavaros, hogyan kell küldeni iMessage az iOS mobil devices? Apple lehet használni, hogy küldeni és fogadni SMS és iMessage egyaránt. Idegesítő hogy irok egy sms -t és nem tudom hogy az illető.


Egyik iPhone -ban sincs (nekem speciel ez hiányzik a legjobban), . További tudnivalók az Üzenet adatai képernyőről: iPhone Windows Phone. Az olvasási visszaigazolások kikapcsolásához koppints a További opciók . Ha valaha is megérkezett a Küldés egy iMessage vagy szöveges üzenetben, amit szeretne, visszaveheti, vagy talán szeretne visszavonni egy küldött képet, . Hiányzó: olvasás ‎ visszaigazolás Ez a valaha volt leghasznosabb chat trükk 24. Mivel a mobil nincs rajta a hálózaton, a visszaigazolás sem megy át.


Sms olvasás visszaigazolás iphone

Egyébként az iOS 10-ben ez a terület tovább csiszolódik: az új verzióban minden egyes kontakt esetében külön beállítható az olvasási visszaigazolás. Az iPhone az Apple által tervezett és gyártott okostelefon. Az SMS üzeneteket kronologikus sorrendben, postafiókszerűen jeleníti meg a Mail-hez hasonlóan, ami az összes. Módosíthatja vagy kikapcsolhatja az iPhone által hívás, SMS , hangüzenet,.


Safari alkalmazásával böngészhet a weben, használhatja az olvasási listát a . Olvasás Szerkesztés Laptörténet . Fontos tudnod: Az SMS szolgáltatásért nem kell külön havidíjat fizetned. A szolgáltatást az előfizetésed megkötésekor aktiváljuk a mobilodon. Ha szeretné hogy telefonod megfelelően legyen beállítva a Telenor szolgáltatásainak használatához (pl. internet, e-mail, SMS , MMS, stb), akkor kattints és . Az okostelefonok egyik vonzó tulajdonsága, hogy az általában parányi billentyűk helyett a készülék érintőképernyőjén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések