2019. október 31., csütörtök

Szauna bérlet debrecen

A stresszoldó hatás mellet az infraszauna kitűnően méregtelenít és fogyaszt is! Aquaticum SPA Bérletek. Só téglás finn szauna mellett fényterápiás infrakabin is megtalálható. Szaunacentrum bérletek. Finn szauna , Gőzkabin, Dézsazuhany, Sóterápiás infraszauna.


Szauna bérlet debrecen

Jacuzzival, medencével, hókristály géppel,. Valamennyi belépőjegy és bérlet - hétköznap - időkorlát túllépése esetén a vendég az. Debrecen legmodernebb konditerme vár téged is! A club felszerelése érvényes bérlettel vagy napijeggyel használható.


Az edzőteremben csak váltócipőben és megfelelő . Hiányzó: szauna ÁRAINK - CutlerCentralGym cutlercentralgym. Havi felnőtt bérlet (napig érvényes) 9. Negyedéves felnőtt bérlet : 24. Corpus Fitness - Oláh Gábor utca 5. Most megmutatja igazi arcát a tél, de azért te ne hibernálódj teljesen, hiszen ilyenkor is van rá lehetőség, hogy testedet-lelkedet átmelenges . Chili Café étterembe, ahol külön Fitness étlappal várjuk a bérlettel rendelkezőket. Mindamellett, hogy bérletáraink a városban a legversenyképesebbek, vendégeinknek extra bónusszal – infra szauna vagy szolárium használat – is . Nyugdíjas-diák bérlet (alkalom), 12. Gyermek (3-év) egész napos bérlet (alkalom), 6. Gyógyfürdő bérlet alkalomra (1napig érvényes), 40.


Szauna bérlet debrecen

A jegy kizárólag a szauna tér és a gyógyászati részleg medencéinek . KARÁCSONYI BÉRLET AKCIÓ RÉSZLETFIZETÉSSEL. A bérletnél az utolsó hónapot ajándékba adjuk, részletekért kattints a TOVÁBB gombra! A legnagyobb sportmúltja, igen kedvező elhelyezkedése, hatékony gépparkja, mindenki számára elérhető bérletárai , profi edzői, és nem utolsósorban . Igazi élményben lehet részünk az által,. Ajándékozzon egészséget szeretteinek!


A termálvíz esszenciája. Több, mint éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és több, mint éve Fitness szolgáltatóegységként működik a . Délelőtti bérlettel belépés óráig, szombat-vasárnap egész nap! Törölköző bérlés: – kicsi. A megadott árak tartalmazzák. Sok új vendéget csábított hozzánk ez a lehetőség, hiszen így két bérletet ( szauna , fitness) adunk egy áráért.


Szauna bérlet debrecen

Több pozitív visszajelzést kaptunk . Alapvetően a szauna használata lazít, meghűléses betegségek kezelésére kiváló, és nem utolsósorban hatékonyan alkalmazhatjuk allergiás . Alakformáló krémes masszázs bérlet. DVSC bérletesek és napijegyesek számára a Loki hazai mérkőzéseinek napján. Megkísértette az ördög a vb-n a debreceni szaunamestert.


A belépőjegy és a bérlet ára magában foglalja a szaunahasználatot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések