2019. október 11., péntek

Szeged kecskés telep családi ház

Szeged kecskés telep családi ház

Kiváló lehetőség fiataloknak,kétgenerációs családi háznak. Kecskés istván- telepi ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Keressen a városközpontban téglalakást, de a központtól pár percre már családi házat is megvásárolhat.


Liliom lakókertben ( Béketelep ) 112malapterületű, új építésű családi ház eladó! EGY HELY, AHOL MEGÁLLT AZ IDŐ! A ház szoba , konyha, fürdő ideális méretű egy családnak , kedvére alakíthatja csinosíthatja a. Rendezés: Ár Terület Fotó. Hiányzó: családi Képtalálatok - szeged kecskés telep családi ház További képek a következő kifejezésre: szeged kecskés telep családi ház Bejelentve Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


The average sqm price is based. All the ads of the agency. Egyéves jubileumsorozatot szervez a művelődési ház , a Cikér Egyesület, . A fő épület a 60-as években épült, vályog falazatú, mely a . Zsombón, kertvárosi környezetben található ez a 2m2-es családi ház ,. Szeged Móravárosában kínálom eladásra ezt a 2m2-es kétszintes, újszerű családi házat. A Belváros felőli oldalt új építésű házak és rendezett kertek jellemzik,. Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: ház szoba szeged ,. Kisebb szegedi lakáscsere is szóba jöhet!


Szeged kecskés telep családi ház

Szeged -Szentmihályi, igen csendes helyen, de a városhoz mégis igen közel. Dorozsmai Művelődési Ház udvara. Családi ház tulajdonostól eladó!


Szeged - Kecskéstelep városrészen eladó egy 6nm-es telekkel rendelkező, kétszintes, 1nm-es, 2007-ben épült, korszerű, téglaépítésű családi ház nagy . Szeged , Alsóváros Alsóvárosi családi ház eladó 39.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések