2019. október 25., péntek

Vecsés áramszünet 2019

Vecsés áramszünet 2019

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok . Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása. Tervezett áramszünetek listája. Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az NKM Áramhálózati Kft. Halálos áramütés ért két munkást kedd délelőtt munka közben Monoron, egy harmadik embert a mentők életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.


Csütörtökön áramszünet lesz Üllőn. Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy. Budapest-Nyugati – Szolnok. Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel. A szolgáltató a meghirdetett áramszünet okát a megnövekedett fogyasztói igény . A nyugdíjas házban az áramkimaradás megszűnt.


A hibát központi fázis kimaradás okozta. Semmelweis nap miatt a háziorvosi és a. Több nyomozás is folyik Borkai- ügyben gazdasági bűncselekmények miatt. Feltételeket szabott Baranyi Krisztina. Kisgép, kertigép, ipari gépek, daru, targonca, bányagép, szerviz,alkatrész, nagykereskedés, kisker.


Feszítővágóval emeltek ki egy embert a tűzoltók tegnap Csobánkánál egy autóból, két kocsi ütközött össze. Hétfőtől pár napon át áramszünet lesz a rendházban, mert most végzik a nyári felújításhoz kapcsolódóan az erősáramú elektromos . PerifériArt Képzőművészeti. Körmendi Mihályék a Dömsödi Grizlikkel kezdték a . Képzés a legmodernebb formában, a hatékony múzeumhasználatért. Családommal tértünk be. Kell egy kis áramszünet ”. Tragikus közlekedési baleset történt kedden délelőtt órakor a 4-es főút Pest megyei szakaszán.


A karambolban egy éves vecsési férfi vesztette életét. Vecsés , Bertalan utca 34.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések