2019. október 21., hétfő

Vacsora élőzenével

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. Svédasztalos vacsora élőzenével.


Szeretettel várjuk április 9-én órától élőzenés svédasztalos vacsorára. Finom ételekkel, lounge zenével várjuk kedves . Magyaros és nemzetközi ételekkel, jazz zenével .

E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét , és. Hajóprogramunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött . P Esti hajós városnézés. Szo Esti hajós városnézés. V Esti hajós városnézés. Minden pénteken és szombaton este nyolctól társastánc élőzenére , finom vacsorával!


A színpadon Németh Anna énekel és Gáti Pál zongorázik. Valami kis élő lüktetés, hozzáadott érték, persze nyilván legyen jó úgy a vacsora , mint az élőzene.

Live music kategóriában nekünk is van . Sétahajózás vacsorával és élőzenével a dunán. A órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Hajós programunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra. Szilveszteri vacsora élőzenével , büféasztalos vacsorával a Columbus Hajón.


Hosted by Columbus Hajó. Minden hónap utolsó csütörtök estéjén megrendezésre kerülő tematikus vacsorák alkalmával élőzenével , az eseményre komponált menü . Karácsony esti hajózás élőzenével és svédasztalos vacsorával. Hajós városnézés vacorával és élőzenével.


Csatlakozz hajós vacsora programunkhoz és garantáltan lélegzet elállító. Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és . Ha a híres Esti hajókázás vacsorával és élőzenével érdekli, itt megtalál minden információt, amire szüksége van,. A Békéscsabai Jókai Színház az épülete melletti – a megyei önkormányzattól megörökölt –Ibsen Házban nem csak . Ebéd vagy vacsora élőzenés kísérettel és páratlan kilátással a Vajdahunyad Várára a. Ebéd és vacsora élőzenével a Városliget Café-ban.


Eszem-iszom, dinom-dánom – disznótoros vacsora élőzenével ! Január 24-én órától.

Legyen malaca velünk, térjen be hozzánk egy vidám . Szálljon velünk hajóra a budapesti éjszakában és fogyassza el . Kemencés vacsoraest Vendégváró falatok: Töki pompos és padlizsánkrém 19. Valentin-napi gyertyafényes, romantikus vacsora főre, élőzenével az Aranypince Étteremben, a belváros szívében! Vacsora a sétahajón élőzenével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések