2016. május 26., csütörtök

Galyatető étterem

Galyatető étterem

Böngéssz az étterem értékelések között! Túrázók és családok igényeit kielégítő olcsó . A keresés eredménye találat. Fogadó a Táncoló Kecskékhez. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Szállásunk férőhelyes.


Galyatető étterem

Galyateto , Heves, Hungary. Finomabbnál finomabb ételekkel várjuk . A Mátra szívében élvezheti a csendet . Kiadási adatok: Sárai fényképsokszorosító, Budapest, VIII. TAKARÍTSON MEG AKÁR -OT . Díjnyertes kilátó, telt házzal működő szálloda, pesti belvárost idéző étterem. A kényelmesen felszerelt szobák mellett a kávézó és az a`la carte étterem teszi . Találtunk egy szuper éttermet a Mátrában - Svéd építészeti magazinba illő.


A menedékházban nagy étterem , klubszoba, könyvtár (!) is működött. Az étteremből gyönyörű kilátás . A Panoráma étterem magyar és a tájjellegű konyha remekeivel és a látványkonyha friss ételkompozícióival várja a vendégeket. Vadász Étterem (Vadász Turistacentrum mellett épült új étterem ). Szolgáltatás: Étterem , Kávézó, Élményfürdő, Gőzfürdő, Gyerekmedence, Szaunázás, . The elegant Restaurant Panorama and the rustic Restaurant Mátra await our guests . Specialitásunk a börzsönyi erdő vadjaiból készült ételek. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel - Wellness medence Szent Orbán Erdei Wellness Hotel .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések