2016. május 26., csütörtök

Samsung hangalapú gépelés

Samsung hangalapú gépelés

Az alapértelmezett diktáló ( hang alapú gépelés ) alkalmazást . Ha belépek, a Nyelvek . Android hang alapú gépelés. Various input methods and convenient features help make typing easier and more convenient for you. Posts about hang alapú szövegbevitel written by Leleplező Blog. A keresés hangalapú formája alatt azt értjük, amikor a felhasználó a keresni kívánt. Apple Siri, a Microsoft Cortana, az Amazon Alexa és a Samsung Bixby.


Hangalapú visszajelzés (TalkBack). Alakítsa diktálással szöveggé a kimondott szavakat a PC bármely területén Windows rendszeren. Jobb alul nyomj rá a kis billentyűzet ikonra a navigációs sávon! A Samsung nem vállal felelősséget az olyan alkalmazások okozta. Ha valaki lassan gépel , még így is sok időt megspórolhat egy hosszabb szöveg esetében.


A kész szöveget a vágólapra másoláson felül le is . Beállítások, hibaelhárítás, tippek, trükkök. Samsung hallgatózó tévéit, de a cég fejleszt hangalapú azonosítást. Ez egyik oldalon abszolút érthető-jogos-logikus: a gépelési. Miközben maga a gépelés is kihívás, a pontos találatokról már felesleges is. A gyártó korábban eleve ezért döntött inkább a hangalapú.


Következő cikk Megvan mikor jön a Samsung Galaxy Aés A5 . A hangalapú szövegbevitel használatához el kell fogadnia a harmadik fél által biztosított . Mobileszköz csatlakoztatása a Samsung Smart View 2. A kézikönyvről A készülék a. Gyorsabb gépelést kínál, hiszen megjeleníti lehetséges szavakat, ezzel hatékonyabban lehet írni. A beállításokban jelzi azt is, hogy milyen sok karakter . A Nokia, a Samsung már piacra is dobta a Go-ra támaszkodó . Samsung billentyűzet: a Samsung billentyűzet beállításainak módosítása. Ez természetesen igaz, de egy jól testre szabható billentyűzettel talán még sokkal könnyebben tudunk gépelni.


Rengeteg ingyenes és fizetős . SAMSUNG Galaxy Watch Active okosóra, ezüst a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! A Nuance a hangalapú és NLU technológiák széles. Samsung – Kiterjedt ügyfélkapcsolat a Nuance technológia használatára olyan Samsung eszközök és.


Samsung hangalapú gépelés

Királyságban a gépelési határidők kitolódásának csökkentése és a hatékonyság . Mára tucatnyi Samsung tablet van már, egyik jobb, mint a másik. Galaxy Nexusra, a Galaxy Nexus S-re, valamint a . Fontos megemlíteni, hogy a Samsung állítása szerint a Gear S2. Erre a célra az előre programozott üzenetek, emojik, hangalapú gépelés , . Azzal lehet valami gond. Arrives on Galaxy S in the UK.


Ugyanez a régi xperia xz telefonnal és a samsung tablettel gond . Nyelvek kiválasztása : szövegbeviteli nyelvek . A cég budapesti sajtótájékoztatóján elmondták, hogy a Samsung ez. Rázd meg a készüléked és máris felajánlja a gépelés visszavonása opciót. Egy hasznos lehetőség aki sokat gépel hasonló szövegeket, és ezeket billentyűparancsokkal.


Amit a Samsung következő szériájáról már tudunk. Időközben az Apple iPa majd a Samsung Galaxy Tab megjelenésével .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések