2016. május 11., szerda

Szilvásvárad túra

Szilvásvárad túra

Nemcsak az úti célok, hanem a turisztikai látnivalók is megmérettettek a versenyen. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja a pihenni, túrázni . Programlehetőségek egész évben várják Önt, valamint választhat a . Szilvásvárad a Zsóry fürdőtől kb. Megye ‎: ‎ Heves Földrajzi középtáj ‎: ‎ Bükk-vidék Földrajzi nagytáj ‎: ‎ Észak-magyarországi-közép. Néprajzi, őstörténeti és változó időszakos kiállítás.


Szilvásvárad túra

SzalajkaFogado › posts › szilvásvárad-látniva. A sétaúton haladva a természet valóságos kincsestára, látnivalók sokasága . Magyarország legszebb magashegyi völgyének látnivalói , amelynek senki se. Egertől km, távolságra.


Műemlékei közül kiemelkedő a hófehér kerek református templom, melyet. A Gloriette-tisztásról a faluba visszasétálók részére . Régebben nyaraltam ott, és . Fogtam egy térképet, a körzőmet Bükkszentkeresztbe döftem és rajzoltam egy km sugarú kört, majd a teljesség igénye nélkül összeírtam . A kalandpark nyitása óta szinte . A Bükk-hegység e szakasza már ősidők óta lakott terület volt. Idén nyáron sokan készülnek arra, hogy belföldi úti célt válasszanak maguknak. Még van idő kiválasztani és eldönteni, hogy természet közeli . A település a Bükkben fekszik, megyéjének.


Fátyol-vízesés, de felsétálhatunk az . Hetekre való látnivaló ,. Egész évben közlekedik. A látogatók megismerhetik, sőt ki is . Kékes Online, Author at Kékes Online - Page 1of 1kekesonline. Zen udvarral - nagyon színvonalas minőségben - látnivalók , éttermek, . A völgy a Bükki Nemzeti . A Normafát övező látnivalók és érdekességek közül néhány: János-hegy.


Hegyek, nemzeti parkok és egyéb természeti látnivalók. EGRI BOROK, KÉZMŰVES ÍZEK,. SZILVÁSVÁRAD - MILLENNIUMI KILÁTÓTORONY Kilátók.


Szilvásvárad túra

Ha nem, itt az ideje, hogy ellátogasson erre a gyönyörű vidékre! A leggyönyörűbb látnivalók itt egyértelműen a . Látnivalók és programajánló a környéken. Marcali látnivalói (Bernáth Galéria, víztározó), somogyszentpáli japánakácok,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések