2016. május 5., csütörtök

Candy mosó szárítógép használati utasítás magyarul

Candy mosó szárítógép használati utasítás magyarul

Szeretne magyarázatot kapni a mosógépén lévő szimbólumokra? Sütője funkcióinak részleteire kíváncsi? Az CANDY örömmel mutatja be Önnek új mosógépét, amely több éves. CANDY elöltős mosógéphez magyar használati utasítást hol találok?


Keresse meg az CANDY Mosó - szárítógép kézikönyvek és használati útmutatók. Slovenčina - Slovak Polski - Polish Magyar - Hungarian English Deutsch. Hogy megtalálja utasítások felkeltettük érdeklődését, kérjük, kattintson az nyelvek. FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK - HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL AZ ÖSSZES.


Használati útmutató letöltése Mosó - szárítógép CANDY ALISE CB 8. Soha ne használjon a mosogatógépben szappant, mosó - szert vagy. Olvassa el és töltse le (PDF formátumban) Hoover készülékekhasználati utasítását. Kereshet sorozat, modell vagy termékkód alapján. AQGMD1AQUALTIS fordítás ). ENERGIACIMKE, Energiacimke, Kivezetős szárítógép energia cimke.


Candy mosó szárítógép használati utasítás magyarul

Ami nem tetszik: Hangos,nincs hozzá papír alapú magyar nyelvű használati utasítás. A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA. A MOSÓ - SZÁRÍTÓGÉP KÜLSEJÉNEK TISZTÍTÁSA. Köszönjüka bizalmat, amit irántunk tanúsított azzal, hogy megvásárolta ezt a szárítógépet.


A gép helytelen telepítése vagy használata mi-. SMART TOUCH mosógépek, mosó - szárító gépek IDE . Candy mosó - szárító kombigép. A TERMÉKET HIVATALOS MAGYAR GARANCIÁVAL SZÁLLÍTJUK.


Leszámolunk tesztekkel és számításokkal a szárítógépek körül. Bár ennyi erővel még a mosógép se kellene, ott a lavór és a kézi mosás , mint öreganyáinknak (szegényeknek). A használati utasítás és a programtáblázat legyen kéznél, . Ugyanis a kombi mosó - szárítógépekben csak fél töltetet lehet szárítani mosás . Mosógép szűrő tisztítása – Mosógép karbantartási útmutató 2. Tudta, hogy a mosógép szűrő . CANDY GVSW 485TWC/5-S mosó- és szárítógép a Media Markt. Ezek után az Alice használata eufórikus érzés. Centrifuga Mosó - szárítógép Mosó - szárítógép ( beépíthető) Szárítógép Kiegészítő; Mosógép szárítógép; Összes.


A számla , a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések