2016. május 4., szerda

Vagyonőr állás ózd

Friss vagyonőr állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Biztonsági őr, vagyonőr , vagyon őr állások , munkák Ózd és környékén. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Személy és vagyonőr állások Ózd.


Legfrissebb vagyonőr ózd állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Meghirdetett állások itt: Ózd a Indeed. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Kiskunhalas településen. Böngésszen a legfrissebb kiskunhalasi állások és munkák között a Profession.


Feltétel : érvényes vagyonőri igazolvány, különbözeti vizsga megléte vagy a mentesség. Több friss, ellenőrzött Állás hirdetés: Parkőr. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. További hasonló álláshirdetés az ÁllásMindenkinek.


Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az álláshirdetés munka apró rovatból. Keress Ózdon és környékén munka, alkalmi munka vagy órás és órás bejelentett. Munkaadók és álláskeresők. Maxaprón az állás apró Ózd kategóriában a hirdetés.


Vagyonőr állás ózd

Technikus (fegyverzeti - fegyverraktáros) - Budapesti Rendőr- főkapitányság. Előadó (munkavállaló) - ORFK RF Igazgatásrendészeti . Férfi és női vagyonőr. Kiemelt állásajánlatok.


Bejelentett munkaviszony . Bárdi Autó székház, Ingatlanfejlesztés . A vagyonőr oktatás évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. A vagyonőri álláshirdetésekben többnyire általános iskolai vagy OKJ-s. Volt két ózdi őr, akik elmennének bruttó 6forintért robotolni, egy . A regisztrált álláskeresők számának alakulása Ózd és térségében. Fő, Telephely, Érdeklődni lehet.


Vagyonőr állás ózd

Ha ez az álláslehetőség nem találkozik az elképzeléseivel, akkor is kérjük, hogy. TPM technikák alkalmazásával az állásidők csökkentése, preventív karbantartás. Egri áruházba keresünk vagyonőr kollégát kulturált körülmények között végezhető . Azonnali munkakezdéssel személy vagyonőrt keresünk Soproni hotel őrzésére. AWI hegesztő és csőszerelő állás Ausztriában.


Vagyonőr állást keresek, rendezett papírokkal, fegyvervizsgával, jogosítvánnyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések