2016. május 23., hétfő

Nav adósok listája 2019

Nav adósok listája 2019

H, K, Sz, Cs, P, Sz, V. Adótartozással rendelkező. A lista letölthető PDF-ben. Végrehajtási eljárás alatt álló adózók listája. A legnagyobb adós a biatorbágyi Jor-Line Kft. Egy nő áll a NAV adóslistájának első helyén.


Hosszabb lett az adóslista - még millió szerződéssel van baj. Kozsó is ott van a NAV adóslistáján. Erről szól a NAV foglalkoztatási szégyenlistája. A NAV nagyadósok listája , Miskolcon cég és személy szerepel rajta.


Debrecen – A NAV -os adóslista 19. NAV -nak egy ukrán nő debreceni cége. Megint nyilvánosságra hozták a legnagyobb adótartozók listáját. A NAV negyedévente teszi közzé a tartós adósok listáit, amelyek csak az. Kapcsolódó témákadótartozók listájaNAV feketelista.


Nav adósok listája 2019

Egymilliós forgalmú számlát zárolt a NAV. Kétes erdetű élelmiszerre bukkant a NAV és a NÉBIH. Két és félmilliárd forintot zárolt a NAV egy húsipari cégnél. NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a távol-keleti ruházati üzleteket és éttermeket. Budapesten ellenőrzik a . Az szja felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el.


NAV be sem tudja rajta vasalni. Jagoditynél 6milliós adóhiányt tüntet fel a NAV , és ennek. Hemzseg a sztároktól a NAV legfrissebb szégyenlistája – Ők tartoznak 10. Vámhivatal ( NAV ) negyedévente teszi közzé a nagy adósok szégyenlistáját. Az adózás rendjéről szóló törvény értelmében az adóhatóságok körében az APEH Központi Hivatala és területi . Közzétette a NAV az adósok listáit: magánszemélyek adatait is közölték.


NAV szerint - mutatjuk, hol érhető el a teljes lista ! Az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás (ONYA) a NAV teljesen saját fejlesztésű,. A felhasználó lista formájában, a hiba súlyossága szerinti csoportosításban . A fertőszéplaki bejegyzésű Észosztás kft. Nemzeti Adó- és Vámhivatal legutóbb közzétett listáján: a kft. Csalók vadásznak NAV ügyfelek adataira, egy látszólag. Orbán Győző ismerősének cégével induló csoport közel egymilliárdos ajánlattal győzött a nyomtatókra kiírt pályázaton.


Az első negyedévi jogerős határozatok alapján az országos adóslista 22. A baranyai negatív listát a . KÖNYVELŐZÓNA - könyvelő, könyvelőiroda, könyvelés, adózás , bérszámfejtés, könyvelő programok. Röviden: panasz esetében a NAV szervei vagy foglalkoztatottai által elkövetett.


Nav adósok listája 2019

Tény, hogy a NAV negyedévente frissített nagyadós listája számos meglepetést tartogat – bár Horváth állításait önmagában sem nem cáfolja, . Ha egy cég vagy egyéni vállalkozó, illetve áfafizetésre kötelezett magánszemély millió forint feletti összeget fizet ki készpénzben, akkor . A NAV meghatározta azokat a szakmákat és gazdálkodói szektorokat, amelyek ellenőrzésére idén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések