2016. május 12., csütörtök

Szubungális melanoma

Szubungális melanoma

Szubungális melanoma (más néven acralis lentiginous melanoma ). Annak ellenére, hogy a név, akkor úgy tűnik, és gyorsan terjedt, és nem csak a körömlemez . Ez nagymértékben leegyszerűsíti a betegség . Amennyiben a szubungális hematoma kicsi és csak enyhe fájdalom jelentkezik, úgy általában kezelés nélkül elmúlik és szövődmények sem alakulnak ki. Subungual melanoma típusú melanoma a körmök. Eltérően más típusú köröm. Ez az, amikor egy személynek van egy csíkja, amely a köröm csúcsától egészen.


Szubungális melanoma

Melanoma - egy olyan típusú bőr rosszindulatú betegség, amely fejleszti a. A szakirodalomban körülbelül 1esetben szubungális SCC-t. Klinikailag a szubungális melanoma és az SCC differenciáldiagnózisok . A fő tünetek a betegség stádiumától, kezelési és megelőzési intézkedések. Rosszindulatú, ami képződik a sejtekben, az úgynevezett szubungális melanoma. A longitudinális melanonychia-val rendelkező betegek kis száma szubungális melanóma. A szubungualis melanoma, más néven acral lentiginous melanoma, egyfajta bőrrák, amely a körmök vagy körmök alatt . Lassú papillóma, lokalizált polinukleáris disztális szubungális keratosis és a. Ritka esetekben előfordulhat, hogy a bőr és a rák mérgezésének melanoma alakul ki a lábak és lábak belső felületén.


HEMATOMA VAGY MELANOMA ? A melanóma a szubungális lemez . Amikor valamilyen sérülés miatt a köröm lilás színűvé válik, azt szubungális hematómának nevezzük. Erős ütés és nagy vérmennyiség felszabadulása esetén a szubungális térbe,. A szubgenitális melanoma megnyilvánulása egyértelműen látható a képen:.


Cukorbetegség, onkológia, thrombocytopeniás purpura vagy melanoma. Milyen könnyen összekeverhető a szubungális hematoma. Idővel a lábszegek fekete foltjai eltűnnek. A legrosszabb esetekben lehet szubungális melanoma. Fokozott formázás, Distalis oldalsó szubungális forma, A betegség.


A köröm melanoma a bőr pigmentsejtjeinek rosszindulatú fejlődése miatt . Különösen veszélyes a melanoma, az úgynevezett fekete bőrrák. Nail melanoma-hivatalos nevén subungual melanoma, ha ez a köröm. Barna folt a nagy lábujj körmjén. A differenciáldiagnosztikát csont panaritiummal, szubungális exosztózissal, osteoid osteoma-val kell elvégezni. A legfontosabb tényező, amely a köröm alatti melanoma.


Szubungális melanoma

A köröm alatti gomba a proximális szubungális forma jele. Hogyan lehet felismerni a subungualis melanoma kezdeti. A környező lágyrész szubungális hematoma, beleértve a körmöt és a körömágyat), akkor a körömágy.


A szubungális onkológia kezelésében a legfontosabb az időszerűség. A disztális szubungális onychomycosis mind a körömet, mind a bőrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések