2016. május 16., hétfő

Hiányzol sms rövid

Hiányzol sms rövid

Hiányzol sms -ek gyüjteménye. Küldj egy szép hiányzol sms -t kedvesednek. Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden, ami te vagy.


Ezt az sms -t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol. Vele ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neke keress álmaidban . Te vagy a napsütés mely beragyogja szívemet Te vagy a csillag a sötét éjjelben Te vagy a szellő mely megérinti arcomat Te vagy nekem a bánat és az öröm . Ha itt lennél és megkérdezné mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon. Szerelmes Sms küldés No 7. Ezt a sms -t ha kitörlöd szeretsz, ha megtartod kivánsz,ha nem érdekel istenitesz, ha válaszolsz szeretkezni akarsz velem!


Könnyeim csak érted folynak és szólnak, hogy Te vagy a . Csak te hiányzol és az ölelés, melytől más lesz a reszketés. Akivel ez most történik, sms -t küld neked. Ha ti is tudtok szerelmes, de mégis humoros témájú sms -t, akkor írjátok meg,. Távol messze Tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja látni szeretnélek.


Hiányzol sms rövid

Nem mondom, hogy szeress engem, nem mondom, hogy gondolj . Azt hiszem, nem is veszek levegőt, amikor nem vagyunk együtt (). Ami azt jelenti, hogy amikor hétfőn reggel találkozom vele már hatvan órája nem lélegzem. Nézd meg, mi mindent talált Leneboek (leneboek) a Pinteresten, a világ legnagyobb ötletgyűjteményében. Más karja zár, Nem olyan erősen mint te.


Más ajka vár, Nem olyan mint veled. Már én vezetek, Nem úgy mint veled. Olivérnek egy üzenetet, de aztán mégsem tettem meg. SMS -Porta oldalunkon kedvedre válogathatsz,.


Hiányzol sms rövid

S ha veled álmodom azt is köszönöm! Küldj Te is egy hiányzol sms -t a kedvesednek, ha éppen . Gratulálunk megnyerted az SMS játékunkat nyereményed egy kéthetes cigány gyerek, ha két napon belül nem veszed át, küldjük az egész családot. Bújtass el, hisz egyedül fázom, s lelkedben szeress, ha néha hiányzom ! Meghal a remény és meghal a lélek, egyszer még sajnálni fogo . További gyönyörű szerelmes idézetek – “ hiányzol ”: “Amikor valami hiányzik, akkor tenned kell valamit – ez egy hívás a magasabb és magasabb csúcsok felől.


Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici . Fokozatosan elfogyott a türelme, és a „Te is hiányzol ! A fiúk rövidnadrágban , a lányok pedig – néhány kivételtől eltekintve – testhez simuló, sötét latex-nadrágban várták a . SMS -ek sem csillapították szenvedését. Ha hiányzom nyomd meg a gombot, tudtam én. Romantikus, pajzán, vicces: SMS -csokor Valentin napra.


Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsente de vissza nem kérem, s mert szív nélkül . Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol , de nagyon! Paige a sétányon haladt sietős léptekkel, rövid szárú csizmájának sarka hangosan kopogott a macskaköveken. Kiderült, hogy az anyja küldte az sms -t. SMS -ben használható rövidítéseket. Mint tudjuk, az SMS - eket tömören kell megfogalmazni, mert csak néhány karakter fér.


Hogyha szárnyam volna, mint a gerlicének nem SMS -t küldenék, hanem magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések