2016. május 6., péntek

Manikűr pedikűr budapest 9 kerület

A manikűr és a pedikűr a kéz és a láb körmein végzett szépészeti eljárások. Nézd meg értékeléseiket. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra.


KÉZÁPOLÁS MANIKŰR RÉSZLETESEN . Műköröm, manikűr , pedikűr.

Női, férfi és gyermek fodrászat mellett kozmetika, manikűr, műköröm , pedikűr ,. Kozmetika, MANIKŰR , GYÓGYPEDIKŰR , FODRÁSZAT . Mester utcai, legnagyobb szalonunkban idén éve, hogy hajvágással foglalkozunk. Első fodrász szalonunkat kilenc éve nyitottuk a kerületben. Budapest , Mester utca 1. A HelloHair segít, hogy tetőtől talpig megszépülhess: fodrászat, manikűr , pedikűr , kozmetika és . Megközelíthetőség: Tömegközlekedéssel a 4-6-os .

Ráday utca, kozmetika Ráday. TESTÁPOLDA – LÁBÁPOLDA . Fodrászat képzésekhez a . Manikür körömformázó készlet elemes. Pedikűr , szépségszalon . Ferencváros - manikűr: ajánlatunkat fentebb találja . Akár egy egyszerű manikűrrel vagy erősítő japán manikűrrel elegánsan tartható. Egy sima lakkozással vagy tartós gél lakkozással tehetjük teljessé a látványt. Dolgozunk, Shellac, műköröm.


Gyógypedikűr , speciális lábápolás, speciális pedikűr , cukorbetegek lábápolása, podiáter. Ezzel a lehető legközelebb lakkozunk a bőrhöz, mellyel akár hétre is tartós marad a gél-lakkod. A gépi manikűr ennek elengedhetetlen része. Eckert Katalin Lilli manikürös műkörmős - pedikűrös. Gél-lakk, műkörömépítés,.


Cimkék: fodrászat kozmetika szépségszalon manikűr pedikűr masszázs esküvő haj szépségápolás műköröm. Mindig ide jàrok, 1-ig kiváló szolgáltatàs!

Kedvencem a manikür és pedikür egy idöben, idöt spórolhatok és mindig nagyon kedves mindenki az A-List-ben, . Zsákai Andi szolgáltatásai : pedikűr. VARÁZSTÜKÖR QUADRApont (Boráros tér 7. A Duna Házban.). Várom önt sok szeretettel a 9. További információkat ide kattintva tudhatsz meg . Megbízható, ellenőrzött tartalom.


Minden pénteken -óráig. Luxus szolgáltatás elérhető áron. Kéz- és lábápolás hölgyeknek és uraknak. A kezelésekhez whiteseventynine és OPI termékeket . Szalonunkban elérhető szolgáltatásaink: fodrászat, hajfestés, kozmetika.


Nyitva tartás: H-SZ: -20. RÁKOSKERESZTÚR (XVII. KERÜLET ). Hívás mostÚtvonaltervezésWhatsAppÜzenetküldés . Kerület Radnóti Miklós u. Az üzlethelyiségben a profilváltás megoldható, de a galérián manikűr - pedikűr - műköröm tevékenységek folynak, így ezek a tevékenységek nem megoldhatóak!


Miért érdemes Önnek, bennünket választania?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések