2019. február 20., szerda

Idézetek az életről

Találj legalább egy olyan embert a világban, akire ha rágondolsz, szebbé varázsolja a mádat. Hiszen az élete ha visszagondolsz, nem az éveidből áll. A pohár mindig félig van töltve, s nem azon kell keseregni, hogy miért nincs tele. Annak kell örülni, hogy nem üres.


See more ideas about Quotes, Leaf photography and Hello. További ötletek a következővel kapcsolatban: Idézetek, Idézet és .

Néha az élet egyszerűnek látszik,. Van úgy, hogy mindent elront egy félreértett szó,. Idézetek az életről - Ha a könnyek záporként mossák el lépteid és hite akkor se feledd : Örökké mégsem eshet.


Ha bánt az élet , okkal teszi, nem öl meg, csak erősít. Hogy életünk csónakja könnyű legyen, csak azt. Szánj egy kis időt az elmélkedésre! Ebben segítenek ezek a szebbnél-szebb, igazabbnál-igazabb idézetek! A világ bennem is történik, nem csak a térben és az időben.


Sok olvasóm szereti a spanyol idézeteket.

Az életről szóló idézetek remek . Mutatom a legújabb gyűjtésemet, amely húsz tartalmas mondatot szed össze magáról az életről. Tudd meg, miket mond az életről , a szerelemről, valamint a fájdalomról Osho, az egyik legmegosztóbb vallási vezető, aki emberek millióinak . Legjobb Idézetek, Idézetek Az Életről , Motiváló Idézetek, Inspiráló Idézetek, Motiváció. Ezen a napon Tumblr Idézetek, Bölcs Szavak, Idézetek Az Életről , . A világ legérdekesebb idézetek az életről szerzõi - vicces, inspiráló és motiváló idézetek választékaélet témára. Olykor mind vágyunk egy kis pozitív megerősítésre az élettel kapcsolatban. Néha elég egy jól időzített gondolat, mondat, ami megváltoztatja az . A leggyönyörűbb Márai Sándor- idézetek kapcsolatokról, életről.


Iratkozz fel csatornánkra! Standard License. Motiváló és elgondolkoztató idézetek az életről és annak értelméről, melyek felett téged is biztosan megérintenek és elgondolkodtatnak. Rövid idézetek az életről képekkel híres emberektől, filmekből. Az legszebb gondolat az életről , amitől másképp nézel majd az emberekre - Igazak,.


Bár meglepő, ez az idézet Stephen Kingtől hangzott el. Amikor boldog vagy, a barátaid tudják, hogy ki vagy. Kapcsold ki a híreket és legyél . Nagy tömeg gyűlt köréje, ezért beszállt egy bárkába és leült, a tömeg . Idézetek , szállóigék az életről híresektől és ismeretlenektől.

Szócikk a pédiában . Válogass kedvedre az oldalon található szép idézetek és bölcs gondolatok közül. Mond mit ér az élet , ha a boldogság messze jár? Mit érnek az évek, ha nem hiányzik,.


A pozitív idézetek segítenek meglátni olyan dolgokat és összefüggéseket, amelyek addig rejtve maradtak előtted. Fájdalmas, öreges megnyugvással gondolt a halálra. Nem irtózott tőle, inkább szelídnek érezte, és az anyaföldet, amely befogadja maj mélységesen, igaz .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések